Horoscopul zilei 7 Martie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi de ieșire din criză sau de luptat cu rigiditatea și blocajele.

Mai departe de răceală este soarele și mai departe de rigiditate este colaborarea. Să evităm cruzimea și să punem accent pe respect față de cei din jur și față de natură, univers, viață!

Berbec

O zi de stres și de probe personale. Pare că ești foarte iritat și că tu singur te supui la unele trădări sau poate chiar tu te trădezi.

Ai nevoie de o baie de soare și de un climat cald.

Taur

O zi în care ai senzația că te lovești de o treaptă peste care nu poți trece și că ești blocat undeva în parcursul tău. Caută un ghid care să îți înlesnească drumul!

Gemeni

O zi de probe dure care te vor reinventat și metamorfozat. Fie te lași rafinat de momentele zilei, fie te ocupi tu de propriile lecții.

Ai o zi de criză din care trebuie să găsești ieșirea. Culmea este că ieșirea este de fapt cufundarea în profunzimea propriei persoane și acolo vei găsi comoara virgină a prezentului tău.

Rac

O zi de certuri și poftă de provocare în cuplu. Fii atent la nevoia de armonie și de echilibru, mai departe de instinctele distructive,

Creează ambianța pe care o dorești și arată respect persoanei iubite.

Leu

O zi de atenție la sănătate și de stăpânire a energiei. De la prea multe eforturi și probe dure la care te-ai supus în ultima vreme, te găsești epuizat sau alergic.

Fecioară

O zi de sete de putere și de a risca lucruri grele. Ar fi recomandat să asculți intuiția și să urmezi drumul luminii, mai mult decât provocările dure!

Balanță

O zi de lecție de personalitate din partea cuiva drag, care te stimulează la confruntări. Nu mai face compromisuri și răspunde la provocare!

Ai nevoie să te afirmi sau să știi să îți impui punctul de vedere.

Scorpion

O zi de contradicții dure și puncte de vedere rigide. Te lovești de depresia cuiva și ai parte de interlocutori reci, distanți, absenți.

Astăzi totul este alb sau negru

Săgetător

O zi d mare efort financiar. Prudența te semnalizează și dorești să pui pe picioare un proiect care pare că îți este ”teza de doctorat”!

Stres din cauza banilor

Capricorn

Luna se scaldă în energia ta și va reflecta toate lecțiile tale de moment. Fii sensibil la sentimentele față de propria persoană și nu te mai trăda!

Vărsător

O zi de distanță, oboseală sau detașare. Dacă sănătatea îți dă de gândit, atunci ai nevoie de mari schimbări interioare.

Primăvara îți aduce energie proaspătă, profită de ea!

Pești

O zi de efort susținut care te aduce în pragul realismului. Cu toată prudența vei pune pe foaie obiectivele menite să te scoată din criză!

Related Posts

Comments (1)

[…] Se spune că pentru a avea relații sănătoase cu ceilalți este esențial să avem o relație sănătoasă cu noi înșine. Cum lucrăm cu noi pentru a ajunge la această performanță, vă spunem astăzi, când vă propunem 7 cursuri de dezvoltare personală, astrologie și autocunoaștere, susținute de astrolog Maria Sârbu. […]

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: