7 cursuri de dezvoltare personală, astrologie și autocunoaștere, susținute de astrolog Maria Sârbu. Atinge potențialul tău maxim!

maria sarbu

Se spune că pentru a avea relații sănătoase cu ceilalți este esențial să avem o relație sănătoasă cu noi înșine. Cum lucrăm cu noi pentru a ajunge la această performanță, vă spunem astăzi, când vă propunem 7 cursuri de dezvoltare personală, astrologie și autocunoaștere, susținute de astrolog Maria Sârbu.

Astrologul Maria Sârbu lucrează în acest domeniu de 18 ani și susține, în paralel, workshopuri și seminarii pe teme de autocunoaștere și dezvoltare personală.

Anul trecut, astrologul a pus bazele academiei sale Astro Academy Maria Sârbu. Aici au loc cursuri pentru cei care doresc să studieze astrologia, dar și workshopuri de dezvoltare personală și vindecare.

Și tot anul trecut, Coach Maria Sârbu a fost premiată și a primit titulul de cel mai bun astrolog și consilier de dezvoltare personală la Gala “I Success!”.

Temele workshopurilor propuse de Coach Maria Sârbu sunt complexe: de la dezvoltarea feminității, vindecarea copilului interior, dezvoltarea personală prin studiul astrologiei pentru toți și astrologie avansați. De asemenea, la Academia Mariei Sârbu au loc cursuri despre comunicarea în cuplu, vindecarea relației sau a traumelor din copilărie sau din alte relații.

Workshop – Amintește-ți să fii femeie

Cursul despre feminitate se adresează persoanelor ajunse în momentul în care simt că au nevoie de o transformare feminină radicală. Se urmărește echilibrarea balanței de forțe din interior, regăsirea și eliberarea feminității și realinierea la energia feminină universală.

Totodată, se va învăța cum se echilibrează yin-ul și yang-ul interior, participând la meditații în grup, despre eliberare și iubire de sine.

Cursul are loc pe Zoom și are o durată de 5 zile. Cost: 70 de euro.

Workshop – Vindecarea copilului interior

Cursul de față te ajută să interacționezi cu acea parte din tine neglijată, îngropată, cu copilul interior. Acolo sunt păstrate toate rănile nerezolvate, problemele și traumele suferite în copilărie, care te împiedică acum, adult fiind, să fii fericit și sa trăiești o viață împlinită. Se vor realiza serii de exerciții de conștientizare și meditații de grup.

Cursul are loc pe Zoom și are o durată de 5 zile. Cost: 70 de euro.

Workshop – Viața în 2, în 3, în familie

Cursul este dedicat celor care vor să își îmbunătățească relația de cuplu, să înțeleagă anumite tipologii sau au ieșit din relații toxice și își caută vindecarea.

Temele sunt diverse, vindecarea de trecutul relațional, formarea echipei în cuplu, beneficiile autenticității, erori și succese în cupluri și cum ieși din tiparul și dorința de schimbare continuă a partenerului.

Cursul are loc pe Zoom și are o durată de 5 zile. Cost: 70 de euro.

Workshop – Vindecarea infernului interior

La acest curs de transformare și de conștientizare se va lucra foarte mult cu exerciții de respirație și meditație. Cursul este compus din 4 ședințe, în timpul cărora se lucrează eliberarea emoțiilor, până la transformarea răului în bine.

Vor fi aduse la suprafață probleme din subconștient, programe negative care vor fi transformate într-unele pozitive. Acest curs presupune muncă suplimentară, teme pentru acasă despre dezvoltarea arhitectului interior și lucrul cu simbolurile. La finalul acestui curs, se vor elibera bagaje: emoționale, spirituale, intelectuale. Apreciat mai mult de bărbați, cursul ajută la curățirea energiilor și programelor negative.

Cursul are loc:

  • în grup, pe Zoom și costă 100 euro;
  • Individual, telefonic, cost 100 euro.

Curs Potențialul tău maxim

Potențialul tău maxim este un curs de grup, complex, cu o durată de 10-13 săptămâni. Destinat avansaților, cursul este gândit pe 10 module de dezvoltare personală.

Se urmăresc aspecte importante, ridicarea potențialului la maximum și realinierea cu legile universale. Este un curs cu rezultate instant, revelații, găsire de răspunsuri și închiderea acelor capitole karmice, despre care persoanele spun că s-au simțit captive sau s-au învârtit ani buni, în cerc.

Cursul durează între 10 și 13 săptămâni și are loc:

  • în grup, pe Zoom;
  • individual, prin materiale audio.

Curs Astrologia pentru toți

Curs online de 4 ședințe ample, în care se va obține o viziune din punct de vedere al esenței lucrurilor, din astrologie, respectiv al karmei și destinului.

Cursul are loc:

  • în grup, pe Zoom și costă 100 euro;
  • individual, prin materiale audio la un cost de 100 euro.

Curs Astrologie avansați

Curs specific doar persoanelor interesate de astrologia Maestro. Cursul are durata nelimitată, de X săpămâni și este influențat de scopul urmărit și nivelul unde vrem să se ajungă. Este un curs amplu și selectiv, destinat persoanelor care doresc să cunoască astrologia, aprofundat.

Acesta este un curs individual și/sau de grup, cu reîntoarcere la ședințele separate, un curs care duce mai departe ideea de cunoaștere a astrologiei și stăpânirea secretelor ei.

Foto – arhiva personală

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: