Raluca Soare, designer de ținute unicat, și-a reinventat povestea de brand printr-o experiență plină de culoare

Raluca Soare

Raluca Soare, designer de ținute unicat, și-a reinventat povestea de brand printr-o experiență plină de culoare! Creatoarea și-a relansat brandul de Dragobete, pe 24 februarie, printr-o experiență fashion la care au fost prezente jurnaliste, actrițe și vedete din România. Cu aceeași ocazie a fost lansată și noua colecție a brandului, dar și reinventate piese ale colecțiilor mai vechi.

Raluca Soare și-a reinventat povestea de brand

Raluca Soare

Alin Gălățescu a fost Art-Director-ul acestui eveniment plin de culoare, make-up artist-ul Mirela Vescan s-a ocupat de machiajul modelelor și al designerului, în timp ce hair-designer-ul Erika Gonczi a avut grijă de coafurile acestora, iar Rolf Vescan a fost D.O.P.. Muzica a fost atent aleasă de artista Ligia-Verkin Keșișian.

Tema colecției este “Wearing color is an act love”, în ton cu Luna Iubirii, dar și o invitație la călătorie, în jurul lumii, pentru a descoperi culori, ținute și texturi. La experiența fashion au participat mai multe invitate, jurnaliste, actrițe și vedete, admiratoare ale brandului Raluca Soare.

Raluca Soare Ozana Barabancea, Gianina Corondan, Alexandra Neagoie – Damian, Brand Manager DigiFM, Beatrice Ghiciov de la DigiFM, Ramona Dumitrescu de la Virgin Radio, Rusanda Davideanu – Ambasador Elite Business Women și prezentator la Canal 33, Andreea Frățilărealizator TV la Metropola TV, Claudia Penda, creatoarea comunității online Nu Mai Port, Diana Popescu, jurnalist Digi și scriitoare, Oxana Moravec, actriță, au purtat ținutele unicat create ale Ralucăi Soare.

Raluca Soare: “Incerc din toate puterile să insuflu curaj doamnelor să poarte culoare și soare”

“A fost o zi plină, însorită și foarte frumoasă, foarte emoționantă. În primul rând, am rebranduit povestea mea. Din Parapli Solèy s-a transformat în Raluca Soare. Ne-am jucat, ne jucăm în continuare, mai ales cu culori. Și cu idei. Din ce în ce mai asumate. Pe lângă rebranding, am lansat cu această ocazie și o nouă colecție de primăvară-vară 2021, dar ceea ce mi s-a părut deosebit de provocator și frumos a fost să reinventez alături de Alin (n.b. Alin Gălățescu) piese din colecțiile mai vechi, rezultând astfel ținute atât de expresive și picturale, aducătoare de optimism, exotism și mult curaj, într-un moment în care avem atâta nevoie de toate acestea.

Raluca Soare Rebrandingul a venit oarecum de la sine: și-a cerut drepturile, l-am ascultat, i-am dat dreptate și l-am așezat acolo unde îi era, de fapt, locul. Într-un loc cu soare, cu foarte mult soare. Brandul Raluca Soare este poate mai asumat, creând și mai mult spațiu de joacă, odată cu el propunându-mi să dansez și mai mult în jurul creativității și al produselor. Și, mai mult ca oricând, încerc din toate puterile să insuflu curaj doamnelor să poarte culoare și soare”, spune Raluca Soare.

Alin Gălățescu a combinat ținutele Ralucăi în outfituri potrivite pentru orice ocazie.

“Culoare, dragoste și modă la superlativ. Raluca Soare – Ex-Parapli Solèy – asumându-și brandul personal, a realizat și o Colecție Sinteză cu totul remarcabilă. Raluca Soare este exemplul perfect de transformare, cu succes, a unui Hobby în Jobby – forma cea mai avansată de muncă în secolul 21 – care îmbină Hobby-ul cu Job-ul, într-un mixaj optim de pasiune și datorie socială firească.

Colecția 2021 e născută din Dragostea designerului pentru culoare, frumos și femeie – ca receptor și distribuitor major al bucuriei de a trăi, în epoci dilematice ca cele pe care le parcurgem.

Tocmai de aceea a fost aleasă Sărbătoarea Națională a Dragostei – Dragobetele – ca moment al dăruirii acesteia.

Viziunea designerului este una multiculturală, accentul principal punându-se pe vividicitatea creațiilor. Forme multiple, culori și tonuri fără număr, structuri de materiale foarte diverse, generozitate estetică rar întâlnită, totul însă coagulat în 45 de look-uri maximaliste, cu suprapuneri surprinzătoare și de o expresivitate și modernitate fantastice.

Raluca Soare

Așa arată lumea culorilor, spiritualizată de pasiune, pentru femeia sensibilă dar asumată, de secol XXI. Bravo, Raluca Soare!”, spune Alin Gălățescu, Art-Directorul colecției.

Despre Raluca Soare

Raluca Soare este designer de ținute unicat.

Piesele vestimentare pe care le creează adună vibrații și emoții care te poartă pe toate continentele. Culori îndrăznețe, materiale sofisticate, povești în care te regăsești. Pentru Raluca, dragostea pentru culori este un act de iubire.

Raluca Soare este brandul pe care îl alegi pentru că ai curajul să te arăți lumii așa cum ești. Un brand care în loc să creeze aparențe, te ajută să te simți bine în pielea ta.

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: