Horoscopul zilei 6 Martie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Un weekend despre iubire!

Poveste, iubire, amor, pasiune, dezamăgire, toxicitate sau dragoste cu năbădăi, toate vor fi pe portativul acestui weekend

Berbec

Iubirea este pentru tine un ideal și un succes. Ești plin de dorințe și te vei arunca pe valurile pasiunii, fără să stai pe gânduri!

Vrei mult mai multă fericire și mult mai multă iubire!

Taur

O zi de senzualitate, de tandrețe și de dorințe spre o pasiune intensă. Pasiunea din dormitor este plină de dezmierdări în acest weekend!

Gemeni

O zi de ambianță plină de iubire; pe care o ai sau pe care o cauți! Vrei să te împarți în mai multe și să te bucuri și de interesele personale și de dragostea dorită!

Atenție la lecțiile pe care le vei atrage astăzi!

Rac

O zi de reparare a relației sau de argumente și împăcări. Pentru cei singuri, atenție la declarațiile dinspre colegi!

Leu

O zi de tachinări și joacă în dragoste. Provoci și cauți provocări. Vrei o pasiune care să te facă să simți cum vibrezi de iubire, de dorință!

Fecioară

O zi și un weekend de lecții de personalitate din dragoste! Dacă ești prea furios vei risca să te frustrezi, dacă ești indisponibil afectiv, vei risca să te frustrezi.

Fii deschis la iubire și nu vei risca nimic!

Balanță

O zi de declarații de dragoste și de mesaje, emailuri, discuții. Fie tu ești în centru atenției, fie tu vei încuraja un prieten trist din iubire!

Weekendul te solicită foarte mult!

Scorpion

O zi de bucurii și de cumpărături pentru doi! Ai de făcut daruri și te trezești plin de generozitate. Pentru cei singuri: te poți găsi melancolic printre amintirile frumoase de altădată.

Amintește-ți să te bucuri!

Săgetător

O zi de revenire la natura ta excesivă. Ești plin de vise și dorințe și ai o mare sete de aventură!

Bucuriile vin dacă știi să le dai o mână de ajutor

Capricorn

O zi de melancolie și de dragoste înăbușită. Te ascunzi de ceea ce simți!

Vărsător

O zi de planuri de viitor în doi. Vei merge la o petrecere sau vei invita prietenii persoanei iubite la voi!

Dacă este o zi în care mergi la socri, vei fi copleșit de atenția unuia dintre ei!

Pești

O zi de pasiune nebună sau de sentimente inhibate. Ori cu fluturi în stomac ori cu fluturi în priviri! Ai nevoie să declari iubirea ta oricui și să arăți și să strigi în gura mare cât de tare iubești!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: