Horoscopul zilnic, 5 Martie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi de temperare și de căutarea echilibrului.

Astăzi avem nevoie să fim atenți la propriile excese și să le ponderăm. O zi de energie și dinamism care se cer armonizate la personalitatea fiecăruia.

Berbec

O zi de ideologii și planuri mărețe. Vei da probă de încredere și trebuie să ai grijă la excese, dacă nu vrei să ți se anuleze anumite rezolvări.

Ai nevoie de principii și valori curate și realiste.

Taur

O zi de practici spirituale și de vindecare. O zi karmică ce îți cere să te armonizezi cu esența ființei tale și să îți descoperi darurile divine.

Gemeni

O zi de cuplu interesantă. Ai nevoie să faci echipă bună cu persoana iubită, dacă nu, toate par că se încurcă sau că persoana dragă anulează planurile pe care le deciseserăți până mai ieri.

Rac

O zi de armonie sau de plăcere. Altfel, atenție că starea de spirit atrage astăzi experiențe după vibe-ul tău real.

Leu

O zi de prieteni și basme. Ori tu, ori ei vreți să păreți zmei și eroi. Poate fi frumoasă pentru o zi de joacă și experimentare a copilului interior. Dacă însă îți iei rolul în serios se pare că te vei lovi de întârzieri și anulări. Joaca este însă, magică, astăzi!

Fecioară

O zi de capricii ale cuiva drag și lecții de personalitate. Dacă te acoperă frustrările și te simți slăbit, atunci încearcă să vezi de ce ți s-a impus acea situație și ce ai de învățat anume! O greșeală faci tu undeva!

Balanță

O zi de dialoguri excepționale dar și de vești neplăcute. Trebuie să știi să te bucuri de unele și să te detașezi de celelalte!

Atenție că bucuria se poate schimba azi în tristețe și invers, tristețea în mare bucurie!

Scorpion

O zi de proiecte ce nu ți se mișcă așa cum ți-ai dori. Atenție la întârzierea unei plăți sau la refuzul unui proiect. Ai nevoie să vezi unde este gelozia ta, care atrage acel gen de situații, instinctual, magnetic și ne-evident!

Săgetător

Luna va călători prin energiile tale în acest final de săptămână. Astăzi ai tendința de a fi foarte radical. Ba e alb, ba e negru, deși totul este reflectat de atitudinea ta.

O zi karmică ce îți arată oglinda acțiunilor personale.

Capricorn

O zi de stare! În funcție de doza de energie pe care vei ști să o conservi și să o repartizezi vei putea învinge o stare negativă sau ai putea anula un pilot automat negativ!

Vărsător

O zi de revoluție și răsturnări de planuri. Te hotărăști să le strici și să le re-creezi. Parcă vrei un pic de haos din care să pornești reașezarea pe fundația dorită.

Nu ai răbdare și vrei să vezi rezultate!

Pești

O zi de multe tensiuni la tot pasul. Acum, important este să vezi exemplul pe care îl dai. De asemenea, acțiunile zilei reflectă lecții de personalitate în funcție de prestanța ta. Cu cât ești lipsit de stimă de sine, cu atât lecția poate fi mai amplă!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: