6 cereri în căsătorie trăsnite. Tu ai spune “Da”?

Cerere în căsătorie

Să fii cerută de soție într-un loc public sau în mijlocul unei cine romantice este deja un lucru banal. Trendul s-a tot schimbat și astăzi, de când nunțile au devenit evenimente rare și reduse ca număr de invitați, parcă nici de cereri nu mai auzim. Singurele care continuă să impresioneze sunt acele cereri în căsătorie ingenioase și super haiose.

Pentru bărbați, cel mai probabil, este o mare provocare să gândească o cerere în căsătorie memorabilă, originală și care să le aducă DA-ul mult dorit. Unii fac scenarii, regii, în care implică mai multe persoane. Alții,  cascadorii sau le personalizează în funcție de pasiunile partenerei.

6 cereri în căsătorie memorabile

“Cererea în căsătorie de la meteo”, așa a fost numit momentul cererii, în urma acestui eveniment. Personajul principal este o crainică de la meteo. Aflată în timpul orelor de jurnal și concentrată să citească de pe prompter noutățile despre starea vremii, o prezentatoare de meteo și-a dat seama că, ceea ce citea era cerere în căsătorie care i se adresa.

Cerere și petrecere surpriză

O altă cerere în căsătorie, bună de povestit nepoților, a avut loc în Elveția. De ziua iubitului ei, Ana i-a organizat acestuia o petrecere surpriză, în club. Numai că, în loc să fie el cel surprins, viitorul mire își făcuse propriul plan pentru acea zi. Imediat după ce prietenii au strigat SURPRIZĂ! și au început să îl felicite, el i-a oprit, a băgat mâna în buzunarul de la piept, a scos inelul și a îngenunchiat în fața iubitei. Cererea a câștigat un DA! și a continuat cu o dublă petrecere.

Cerere pe bolta stelară

Un bărbat a împărtășit pe Facebook povestea cererii în căsătorie. El a profitat de pasiunea iubitei lui pentru astronomie şi a cerut-o de soție în timp ce admirau împreună stelele. “Am scris marea întrebare pe lentila telescopului, iar ea a spus “Da”! Este cea mai bună prietenă a mea, iar acum îmi va deveni soţie! Ea este Luna care îmi luminează viaţa”, a spus el.

Cereri multiple

Un alt bărbat, a cărei iubită este nedezlipită de telefon, a avut o idee și mai originală. El a apelat la prietenii lui și la persoanele din grupurile sale de Facebook rugându-le, în privat, să îi trimită iubitei sale mesajul ”vrei să fii soția mea?”, la o oră anume. În ziua “cererii”, la ora stabilită, el a filmat momentul când contul iubitei sale a fost invadat de cascada de mesaje, identice, care conțineau aceeași întrebare. Bineînțeles, iubita a fost impresionată și cererea a fost acceptată.

Cerere la cinema

O altă cerere bine gândită este cea pusă la cale de Matt, un bărbat care și-a cerut iubita în căsătorie, în sala de cinema. Înainte de începerea filmului, într-unul dintre trailerele care prezentau filmele viitoare, pe ecran a început să ruleze un montaj cu o cerere în căsătorie. Pe fundal se auzea vocea lui Mett, care se filmase în timp ce îi cererea acordul viitorului său socru de a se căsători cu fiica lui. A urmat ropotul de aplauze din sală și un mare DA! spus de viitoarea mireasă.

Cea mai celebră cerere în căsătorie a ultimilor ani fost regizată de un bărbat din SUA. Acesta s-a cocoțat pe marginea unei clădiri și, când toți ochii erau ațintiți asupra lui și toată lumea bănuia ce urmează, el “s-a dezechilibrat și a căzut” de la înălțime. Îngrozită, iubita lui a fugit la marginea clădirii să vadă ce s-a întâmplat. Atunci a observat că partenerul ei se aruncase pe o saltea și nu pățise nimic. În jurul saltelei stătea scrisă întrebarea: „Vrei să te căsătorești cu mine?”.

Foto – Pixabay

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: