Horoscopul zilei 4 Martie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi despre lecțiile cu părinții și curajul de a ne desprinde de tipare

Astăzi suntem mai spirituali decât de obicei și pentru că ziua ne ghidează în acest sens, trebuie să renaștem din profunzime!

Berbec

O zi de interese spirituale în care nu ai timp de calcule și nici de proiecte. Este o zi despre suflet, spirit, credințe și valori.

Meditația și rugăciunea inimii te va ajuta să te desprinzi de traumele trecutului.

Taur

O zi în care te simți izolat, imobilizat sau neputincios. Atenție la relația cu soacra sau cu persoana iubită care te pune în fața faptului împlinit și care probabil ia decizii fără a te consulta.

Gemeni

O zi de epuizare. Nu ai timp să stai 5 minute și nici să te gândești la tine sau la sănătatea ta. Trebuie să aduci la zi niște proiecte importante. Fii loial.

Rac

O zi de bucurii în plan personal și renunțări din orice alte puncte de vedere. Ai nevoie să îți readuci iubirea de sine în prim plan și să lași obiectivele pentru altă săptămână. Fii prezent!

Leu

O zi de mici frustrări din cauza unor neputințe profesionale. Nu ești la potențialul tău și asta îți dă ”bătăi de cap”. Pe seară te vei simți eliberat!

Fecioară

O zi de dialoguri grele ce te vor să ieși din tiparele trecutului. Cu atât mai utile dialogurile respective, cu cât, pe seară ai revenirea la greșeli mai vechi. Atenție la revelațiile zilei pentru a evita ezitările serii.

Balanță

O zi de priorități aparte. Vrei să te bucuri cum nimeni în jurul tău nu se bucură și ai dreptate să dorești lucruri pentru tine. Astăzi nu este despre spirit ci despre viață!

Lasă rugăciunea pentru mâine, astăzi ”ia și trăiește din plin”!

Scorpion

Astăzi ai de lucru la tine și trebuie să lași deoparte pe toți cei din jur. Nu îți iese nimic din ceea ce dorești să faci pentru ceilalți. Concentrează-te pe noi tipare de personalitate și inspirația din modele noi.

Săgetător

O zi importantă pe planul sănătății, însă pare că nu găsești cauza problemelor tale. Ceva blocaj este pe undeva și ai nevoie să ieși din tipare negative ale subconștientului pentru a vedea de unde vin problemele!

Capricorn

O zi în care ești mai serios ca niciodată. Nu ai zâmbetul pe buze și nici timp de distracție, ești foarte încordat în organizarea unor proiecte. Atenție însă că proiectele ar putea fi mai degrabă deficitare sau în neconcordanță cu energia ta. Nu poți pune fundații durabile pe o vibrație rece!

Vărsător

O zi de multă implicare și deloc timp pentru a te sensibiliza. Vrei să îți încarci bateriile cu emoții, deși ele nu sunt acolo astăzi. Ești impunător și lupți pentru respectul tău!

Fii prudent!

Pești

O zi de evoluție pe toate planurile. Ai nevoie să te desprinzi și tu de ceva; și anume de unele filosofii de viață care nu îți sunt benefice. Trebuie să lași întrebările care te țin pe loc și să cauți succesul emoțional. Mintea este astăzi un mic ”dușman” al tău!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: