Horoscopul zilnic, 3 Martie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi benefică pentru emoții și pentru semnele de apă în special

Avem o intuiție și o senzitivitate aparte pe parcursul acestor zile. Nevoia de limpezime în simțuri și de intensitate acolo unde ne vibrează inima! Până la sacrificiu pentru credințele și dorințele sufletului.

Berbec

O zi de răsturnări și de răsturnarea răsturnărilor. Te poate supăra instabilitatea și mai ales cea afectivă și vrei să știi pe ce picior stai.

Adrenalina se luptă cu fragilitatea ta și starea de spirit va fi ghidată de acest conflict interior. Bucurii care îți aduc liniște!

Taur

O zi în care îl pui la îndoială pe partener. Vrei să te convingi încă odată de sentimentele lui și cauți să îl supui la probe sentimentale. Atenție dacă reacțiile lui vor fi virulente, să înțelegi ce naști în el!

Gemeni

O zi de profitabilitate și de multe planuri. Prudența, observarea și munca cu program prelungit vor fi atuurile zilei tale. Atenție la oboseală dacă nu vei da răgaz sufletului să se bucure!

Rac

O zi de bucurii și de schimbări bune. Parcă ești pe un val benefic ce te poate proiecta în vârtejul evoluției. Ai rezultate benefice în acest mijloc de săptămână; îndrăznește!

Leu

O zi de lecție de personalitate de la cineva drag care este în stare să meargă ”până în pânzele albe” cu opinia sau cu sentimentele. Ai nevoie să te deschizi la ceea ce simt cei dragi!

Fecioară

O zi de sensibilitate care poate să îți schimbe drumul; și la propriu și la figurat. Vei dori să te bazezi pe ceea ce știi, dar mai mult, vei dori să găsești răspunsuri la ceea ce simți.

Balanță

O zi de trăiri unice și de preocupări diferite. Ai anumite simțuri care îți cer o repoziționare a ta în fața vieții. Vei căuta să aprofundezi unele plăceri senzoriale.

Prioritățile financiare îți arată rezultate pozitive pentru proiectele noi.

Scorpion

Luna este în semnul tău în aceste zile și îți va accentua atitudinea de ”lupă” pe care o vei ține asupra propriei persoane. Te observi, te analizezi și te transformi! O zi de restart și de multe ambiții!

Săgetător

O zi în care vezi transformările prin prisma dictonului ”un șut * un pas înainte”. Ceva se reașează în tine și te simți ca la psiholog. Sau poate chiar vei căuta cărți de psihologie pe care să le răsfoiești cu interes.

Capricorn

O zi de repornire. Erai pe anumite drumuri și deodată te schimbi tu sau schimbi traiectoria. Vrei să atingi unele obiective emoționale și planurile tale par să capete energii noi.

Vărsător

O zi de lecție de personalitate în care trebuie să înveți să te ții deoparte de vinovăție și de ”arătatul cu degetul”. Vezi pe unde și de la cine vine această lecție, chiar dacă nu are legătură directă cu tine. Chiar și de pe margine vrea să îți transmită ceva.

Popularitatea cere plus de regizare!

Pești

O zi de succes și cu multă energie. Ai tu unele resurse în pământul personalității tale și sondele forjează parcă ”petrol” nou. Dacă ai fi să te lași mânat de darurile tale oare ai ști încotro să îți împlinești visul și unde te ghidează steaua ta norocoasă!?

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: