Horoscopul zilnic, 2 Martie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi de frustrări sau o zi în care proiectăm angoasele asupra celuialt

Este important să ne putem apăra și să nu ne lăsăm influențați de cuvintele urâte ale cuiva drag. A vindeca expresii care au durut cândva!

Berbec

O zi dificilă în cuplu. Atenție nu proiecta vorbe urâte asupra persoanei iubite pentru ceea ce tu ai suferit din partea altora.

Dacă ești obisnuit cu ”nu ești în stare de nimic”, atunci a venit momentul să ștergi din vocabular această expresie.

Taur

O zi de multă muncă și efort până aproape de epuizare. Ești într-un moment de autocritică pe care doar tu poți să o oprești!

Gemeni

O zi de neplăceri de la cineva drag. În plus, iubirea de sine are și ea fragilitatea ei. Ai nevoie de vindecarea unor angoase pentru a te ține departe de panici. Copii sunt un subiect fragil pe parcursul zilei și probabil pentru încă ceva ani.

Rac

O zi de lecție de personalitate. Privești în jurul tău și ai impresia că nici un cuplu nu este fericit. Probabil că trebuie să vezi relația ca pe un fapt real și nu ca pe o poveste perfectă. Unele neînțelegeri fac și ele parte din poveste.

Leu

O zi de dialoguri dificile. Probabil vei fi irascibil din cauza unor discuții care sunt contratimp sau sub cronometru. Cei din jur sunt grăbiți și nu apreciază aceleași valori ca tine, astăzi!

Fecioară

O zi de frici, griji și multe tensiuni. Parcă toate îți scapă de sub control în mintea ta și te sensibilizează orice. Ai nevoie de pragmatism și să fii mai concret în gândurile tale, altfel, mintea îți poate fabula tot felul de temeri!

Balanță

Ai multe reproșuri pe care ți le vei face astăzi. Stima de sine și iubirea de sine sunt prezente, însă ceea ce te macină este mai departe de planul conștient. Ai o suferință profundă pe care trebuie să o găsești și să o vindeci!

Traume mai vechi reapar și ți-e ciudă pe tine că te-ai lăsat în acel compromis sau în acea suferință! Ai dreptate să îți ceri iertare sufletului tău

Scorpion

O zi de mare tumult interior și de multe resentimente. Probabil că se răstoarnă ranchiuna în sinea ta și vrei să vindeci acum totul!

Săgetător

O zi de planuri de vindecare. Pentru moment nu te mai interesează obiectivele și nici alte lucruri. Lași totul în stand-by pentru a face pace în tine!

Capricorn

O zi de lecție de personalitate de la cineva pe care l-ai etichetat sau l-ai judecat sau l-ai arătat cu degetul. Te vor frustra propriile momente de lipsă de respect.

Vărsător

O zi de evoluție pe toate planurile. Vei trage tare să urci și vei căuta soluții la unele abuzuri intelectuale pe care le-ai suferit.

Fii pe valul succesului în această după-amiază!

Pești

O zi cu stări neplăcute. Stresul și oboseala, mai degrabă emoțională, te pun astăzi pe un bioritm pasiv. Ai nevoie de baterii noi pentru a reveni din starea de spirit neplăcută. Poți munci mult, dar asta nu te va vindeca. Poți să îi servești pe ceilalți și să fii util, dar asta nu îți va vindeca sufletul.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: