Horoscopul primei zile de primăvara, 1 Martie 2021

Daily-Horoscope-1366x768

O zi cu ecou pe termen lung și cu premii pentru cei maturi. Bun venit primăvară!

Avem novoie de parteneriate și va fi important să știm să le ”hrănim”!

Berbec

O zi de bucurii pe care ă le împarți cu persoana iubită. Parte dintre nativi ar putea fi puși pe ceartă și prea agitați!

Lasă nerăbdarea și acționează cu înțelepciune, vei primi rezultate prin și alături de ceilalți

Taur

O zi de armonie pe care o dorești și pe care vrei să o repari. Ai noi responsabilități pe lista zilnică și vrei să lucrezi alături de colegi noi.

Gemeni

O zi de bucurii, realizări și împlinire. Vei dori să te relaxezi sau să te distrezi. Vrei să fii lângă copii și lângă cei apropiați sufletului tău. Atenție la nevoia copilului din tine și la relația ta cu tatăl.

Rac

O zi de lecție de personalitate. Trebuie să înveți echilibrul și să lași în urmă emoții negative. Armonia îți dă putere și tot ea te ajută să te bucuri de popularitate.

Leu

O zi de dialoguri și multe negocieri. Vrei să afli unele răspunsuri pentru tine și pentru relația ta, sau pentru persoana iubită. Reușite prin parteneriate și dialoguri romantice.

Fecioară

O zi de priorități financiare și multe calcule. dacă vrei să reușești în plan financiar ai nevoie de asocieri și de parteneriate.

Se pot realiza noi contracte și colaborări fructuoase.

Balanță

Luna va tranzita zodia ta în acest început de săptămână. Trebuie să îți dai restart și să pornești în proiecte noi și cu asocieri noi. A te ocupa de nevoile persoanele și de propria ta persoană devine ”un must” la acest moment.

Scorpion

O zi în care starea de spirit îți poate determina vibe-ul pentru toate cele 24 ore. Ai nevoie să te simți relaxat și să îți aduni forțele pentru a te bucura de unele reușite, altfel, atenție la familie și la cerințele lor. Trebuie să ai un plus de răbdare.

Săgetător

O zi de planuri importante alături de grupul tău de prieteni. Poți vorbi în public sau poți să te concentrezi pe planuri foarte importante ce au legătură cu mediul creativ și cu cel intelectual!

Capricorn

O zi de frustrări sau de lipsă de echilibru. Atenție la mediul în care te învârți și la asocieri exterioare ce te pun în fața faptului împlinit.

Vărsător

O zi de realizări și aprecierile dorite. Vei avea vești bune despre contractele pe care le dorești. Planuri de vacanță sau invitație la o petrecere!

Te gândești să cumperi bilete de drum și ai vești bune, sau realizări, în relația cu străinii și străinătatea.

Pești

O zi cu mari planuri și de re-echilibrare. Trebuie să faci o introspecție și să parcurgi teritorii în interiorul tău. Iar ajuns acolo trebuie să aduci echilibrul, pacea, împăcarea, armonia.

Atenție la compromisuri pe care le poți face în detrimentul propriilor interese sau a propriul spirit!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: