Horoscopul zilnic 28 Februarie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Dimineață indisponibilitate emoțională, după prânz revenire la sentimente și cu toții vom face ce simțim.

O dimineață de furii care cere mai multă apreciere fiecăruia; față de sine și față de ceilați!

Berbec

O zi de priorități financiare și multe planuri de muncă. Vei trage toate sforile pentru a reuși ceea ce îți dorești și dacă te vei ajuta de intuiție vei avea un mare succes.

Atenție la epuizare și la starea de sănătate!

Taur

O zi de relaxare, ba chiar una profundă. Fie îți vei face pe plac, fie vei da frâu liber pasiunilor tale, fie te vei pune în slujba sufletului.

Gemeni

O zi de lecții de personalitate încă din care vei putea învăța prudența pentru a-ți apăra sentimentele, conștiința și secretele.

Rac

O zi de insensibilitate și dialoguri dure, iar pe seară te vei lovi de vechi probleme încă nerezolvate. Trebuie să te gândești la binele din viața ta și să te agăți de fiecare oportunitate pentru a schimba lucrurile în bine.

Leu

O zi de eforturi și de preocupări pentru cariera și imaginea ta. Îți este necesar să te bucuri de o baie de mulțiume.

Fecioară

O zi de efecte ale lunii pline. Ai momente de duritate față de sine și de autocritică, deși vechi cu limpezime că ești din ce în ce mai bun și din ce în ce mai pe valul succesului.

Începi o perioadă de evoluție intensă.

Balanță

O zi de odihnă și de tensiune interioară ca ecou a lunii pline. Deja pe seară te vei simți ca renăscut.

Scorpion

Un final de weekend ce te poate propulsa în lumea pretențiilor. Vei dori să te faci echipă bună împreună cu persona iubită. Planurile vor fi geniale.

Săgetător

O zi de lecții de personalitate din care trebuie să conștientizezi că prieteni sus puși pot să fie alături de tine în cariera ta. Și pot fi un plus de popularitate pe planuri de prudență și organizare, acolo unde tu nu te pricepi.

Capricorn

O zi de transformare și mari reușite alături de oamenii pe care îi iubești din suflet.

Vărsător

Când ai gura aurită și o stare de spirit pozitivă poți vedea cu ochii tăi efectele benefice!

Pregătește-te de reușite profesionale.

Pești

O zi cu ecouri pozitive și o stare a conștiinței de mare amploare, mai ales pentru cei născuți în ultimul decan al zodiei. Poți reuși în aceste zile, dar curând vei avea probleme din trecut ce te vor solicita.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: