Alice Peneacă și Alina Pușcău au descoperit tratamentele de la Hollywood! Unde au fost vedetele?

au descoperit tratamentele de la Hollywood

Alice Peneacă, Alina Pușcău și multe alte vedete au descoperit tratamentele cosmetice profesionale adorate de staruri de la Hollywood, vizitând o nouă clinică inaugurată în București, zilele trecute.

au descoperit tratamentele de la Hollywood

Aura Cercel, Alice Peneacă, Alina Pușcău, Carmen Negoiță, Alexandra Ungureanu, Giulia Nahmany, Dana Războiu, Xonia, Patrizia Paglieri, Patricia Cimpoiașu și Bianca Gavrilescu din trupa Amadeus, Irina Mohora, s-au numărat printre celebritățile care au vizitat în premieră noua locație a clinicii, o vilă cu istorie, din zona Dorobanți, recondiționată și amenajată de Aura Cercel, cunoscut designer de interior de la Hollywood. Specialistul a inserat armonios elemente de design specifice locațiilor californiene, transformând spațiul într-un centru primitor care îmbină funcționalitatea cu esteticul.

Vedetele au descoperit tratamentele cosmetice profesionale adorate de staruri de la Hollywood, la inaugurarea unei clinici

au descoperit tratamentele de la Hollywoodau descoperit tratamentele de la HollywoodCu această ocazie, invitații au descoperit tehnologiile internaționale menite să trateze și să preîntâmpine orice prolemă estetică, la nivel facial sau corporal.

Sunt tratamente pe care le urmează inclusiv celebrități de la Hollywood atât ca rutină frecventă, cât și înaintea marilor gale la care participă și unde își doresc să aibă un look impecabil.

Astfel, la clinica respectiva se găsesc tratamente precum Intraceuticals, Hydrafacial, cea mai avansată procedură criolipoliză, Vela Shape III, mezoterapie non-invazivă, radiofrecvență multipolară, epilare definitivă laser, fotoregenerare, precum și noul Carbon Peel, denumit și Hollywood Peel. Acesta este unul din cele mai apreciate tratamente faciale pe bază de laser, ce previne acneea, reduce porii dilatați și secreția de sebum, reduce hiperpigmentația, stimulează regenerarea naturală a țesuturilor și încetinește astfel procesul de îmbătrânire cutanată. S-a dovedit că, realizat periodic, reduce chiar și necesitatea folosirii produselor de ingrijire antiaging.

au descoperit tratamentele de la Hollywood

au descoperit tratamentele de la HollywoodTratamentul Carbon Peel a fost urmat în premieră în România și de invitatele Alice Peneacă și Alina Pușcău, acestea cunoscând procedura din Los Angeles, unde au locuit în ultimii ani.

“Suntem bucuroși să avem alături o echipă complexă de profesioniști specializați în mai multe domenii, care au fost instruiți în terapiile cu frig, terapiile laser și terapiile faciale, atât în țară, cât și în străinătate, direct de către producătorii aparatelor. Lucrăm doar cu tehnologii originale, avizate medical și care dispun de aprobare FDA. Siguranța și calitatea serviciilor oferite, primează în fiecare moment în interacțiunea cu pacienții noștri. Valorile reprezintă ghidul nostru în fiecare moment. Pasiunea, Impecabilitatea, Creativitatea și Armonia sunt cele care omogenizează echipa Noblezza și sunt prezente în acțiunile, deciziile și obiectivele noastre”, declară Andreea Suciu, managerul clinicii.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: