Horoscopul lunii pline în Fecioară, 27 Februarie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O lună plină care ne subliniază cele mai fragile aspecte privind nemulțumirea sufletului!

Pentru astăzi și câteva zile, până la două săptămâni de aici înainte, această lună plină ne va pune aceentul pe nefericerea sufletului și pe nevoia de a ne preocupa de această valoare personală.

Berbec

O zi de preocupări de sie și de atenție spre propria persoană. O zi de introspecție și de accent pe sănătate și pe activarea mecanismelor de autoapărare, imunitare și de autoprotecție.

Luna plină va aduce pentru tine epuizarea pe prim plan pentru a te îndruma spre preocuparea reală asupra fericirii tale la nivel profund.

Taur

O zi de alegeri și de răsturnări. Realizezi că fericirea este pentru tine un bun de care vrei să te bucuri în viitor și vei căuta să alegi noi drumuri de realizare a ei. Ideal să alegi oameni lângă care să te simți fericit.

Atenție la rupturi de prietenii sau la critici dure la adresa unuia dintre părinți.

Gemeni

O zi de lecție de personalitate și mai ales de concentrare. Realizezi că fericirea ta lipsește pe multe planuri și ai nevoie să te organizezi minuțios și serios.

Luna plină va sublinia nevoia ta de popularitate în defavoarea nevoii tale de iubire!

Rac

O zi de decizii. Vrei să simți fericirea cu toată ființa ta și vrei să atingi această reușită. Vei depune eforturi și vei accesa resurse nelimitate pentru a te face cu adevărat fericit.

Luna plină îți recomandă să te oprești din întrebări inutile și să îți concentrezi focusul pe a pune în practică ceea ce este evident.

Leu

O zi de răsturnări de situații în plan personal, sănătate și mai ales la nivel profund în personalitatea ta se poate produce o răsturnare a scării de valori (nu neapărat conștientizată imediat). Ai nevoie de ajutor divin și este momentul rugăciunii și postului.

Luna plină îți recomandă două săptămâni de eliminare a rezudurilor și toxinelor. Iar pe lângă toate acestea vei avea de făcut o plată sau o investiție importantă.

Fecioară

O zi de restart. Luna plină îți subliniază și ție nevoia de a fi fericit și protejat; în cuplu. Iar pentru asta este posibil să te vezi cumva plin de reproșuri din partea persoanei iubite. Pe alocuri posibil să aibă dreptate. dar nu neapărat știe să îți dea argumente sau să îți explice!

Luna plină vrea să te pregătești de primăvară și să te înnoiești în viziuni și în atitudini!

Balanță

O zi de preocupări mărețe privind bucuriile tale și o atenție în plus privind starea ta generală. Viața de zi cu zi nu te bucură atât de mult și nici resurse parcă nu ai de unde să mai accesezi. Atenție la gradul de fericire dorit și dacă vei face ceva să îl atingi.

Luna plină îți cere muncă și interioară și exterioară. Ai nevoie să te menții sănătos și să fii pregătit de eforturi.

Scorpion

O zi de alegeri și pentru tine. Fericirea ta vine de la cei dragi ție și pentru aceasta trebuie să alegi anumite anturaje care te fac cu adevărat să strălucești și să ieși la lumină. Criticile și lipsa de apreciere ar fi bine să le excluzi.

Luna plină spune: ”Iubește copilul din tine și fă-l fericit în dorințele și în inocența lui”!

Săgetător

O zi de lecții și pentru tine. Ai nevoie să înveți să dai atenție piedicilor și să îți dozezi avântul în proiectele tale. Fericirea ta vine din pacea câștigată și nu din eforturile făcute. Atenție la sănătatea unuia dintre părinți!

Luna plină te anatajează dacă vei fi cu cei dragi și în căldura lor, nu luptând pentru societate sau pentru a repara societatea.

Capricorn

O zi de priorități despre valori și pentru tine. Ai nevoie să îți faci mea culpa pentru anumite exigențe inutile sau pentru rigiditatea care te împiedică să crești cu adevărat. Fericirea ta vine prin revelații!

luna plină îți recomandă să te gândești la fericirea imediată și să te concentrezi pe acest aspect.

Vărsător

O zi de preocupare pentru bucurii și cumpărături. Trebuie să iei și tu unele decizii. ele spun să cobori cu picioarele pământ și să trăiești în concret. Indisponibilitatea emoțională te împiedică să fii fericit.

Luna plănă îți recomandă să îndepărtezi toate acele alegeri pe care le faci pentru că ”trebuie” și să te eliberezi din obstacole, piedici și mentalități rigide.

Pești

O zi de strălucire și o perioadă foarte voioasă. Lucrezi la tine, toate sunt mai ușoare și mai bune. Ești întâmpinat de multe lucruri de calitate și vibrația ta este în creștere. Ai și tu alegeri de făcut la nivel de colaborări și cuplu. Atenție la rupturi!

Luna plină îți recomandă să te îmbunătățești fără a te despărți și să apreciezi viața în doi și fericirea în echipă!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: