Horoscopul zilnic, 26 Februarie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi final de săptămână în care avem dorința de a face tot ce depinde de noi pentru anumite reușite!

Șansele sunt de partea celor puternici cu adevărat

Berbec

O zi de mari riscuri și multă adrenalină. Vei dori reușite demonstrative și vei vrea să te afirmă, să arăți ce poți! Multă sete de viață și de weekend!

Puterea recunoscută de ceilalți nu te va face mai fericit dacă nu te validezi chiar tu! Știu că insist pe aceasta temă, dar de tot atâtea ori e nevoie să te validezi!

Taur

O zi de piedici înainte de rezolvarea unor lucruri. Ai răbdare și fii cald în reacțiile tale față de cei dragi dar și față de tine. Pentru că și tu ai nevoie de căldura lor!

Gemeni

O zi de dialoguri foarte foarte importante și revelatoare. Vei reuși să ajungi la rezultatele dorite și să te faci înțeles dacă nu vei repeta tiparele de comunicare din trecut și dacă nu te vei lăsa frustrat de la prima contradicție!

Rac

O zi de mari frici sau de mari realizări. Trebuie să știi să materializezi și să știi să te cobori cu picioarele pe pământ atunci când trebuie… și cât de des. Dacă ești prea emotiv, atunci atenție poate fi o zi grea!

Leu

O zi de-a ta! Ești tu și te pui în valoare cu ce ai mai bun. este genul acela de zi când simți că trăiești cu adevărat; cu bunele și mai puțin bunele ei! Atenție la ego să nu îți dea planurile peste cap.

Fecioară

O zi de bucurii pe care doar tu le știi și din care te hrănești cu nesaț. Vrei să fii sigur de planuri și prudența te va caracteriza foarte tare pe parcursul zilei.

Atenție la frici nefondate și la marele noroc ce poate trece pe lângă prudența ta!

Balanță

O zi de mari planuri și mari pași spre viitor. Poți realiza multe obiective pe care să le alimentezi cu energie și de la ele poți vedea multe dintre visele tale cum se vor împlini până în mijlocul verii.

Scorpion

O zi de lecție de personalitate dinspre cineva care nu îți seamănă. Poți avea mici neplăceri sau poți suferi profund. Este important să ai grijă de tine și să înveți să rămâi mereu sus, chiar dacă zodia te poate lăsa și pe vibrații foarte joase! Trebuie să alegi mai des să urci, asta în cazul în care îți place lumina mai mult decât penumbra!

Săgetător

O zi de evoluție excepțională. Multe de realizat pe toate planurile și cu infinită putere! Succes.

Capricorn

O zi de lupte grele pentru a ieși din diverse pături de ceață din interiorul tău. Efortul îți place și cu greul ești învățat, însă ai nevoie de mari pași de autodepășire a propriilor condiționări. Atenție că este o luptă, parcă, pe care o perpetuezi de ani, poate te decizi să o și câștigi într-o zi!

Vărsător

O zi de mari pași în doi. Puteți face multe împreună cu persoana iubită. Doar trebuie să ai încredere în puterea celuilalt și în bunătatea lui.

Zi de mari colaborări și persoane importante ce apar în viața ta.

Pești

O zi de renaștere ca din propriile limitări, cu multă forță, de dragul marilor responsabilități pe care le ai față de tine și față de sănătatea ta. Fii puternic pentru tine!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: