Când este bine să te tunzi. Tăierea părului în funcție de fazele lunii

Când este bine să te tunzi

Ai sesizat și tu? Uneori, părul crește mai repede, după ce l-ai tuns, iar alteori, pot trece luni până să sesizezi o schimbare. Dacă te-ai întrebat de ce apar aceaste diferențe, află că există o strânsă legătură între tăierea părului și fazele lunii. Așadar, iată când este bine să te tunzi.

Pentru a avea un păr cât mai sănatos, există anumite perioade favorabile pentru a ne tunde. Vom ține cont, în principal de faza în care se află Luna și de semnul astrologic pe care îl traversează.

  “Părul are un ciclu de creștere similar cu ciclul lunar (28 zile), firul de păr crescând cu circa 1 centimetru, în fiecare lună. Așadar, nu este niciun mister la mijloc, nu e vorba despre chestiuni paranormale sau despre cine știe ce superstiții. Sunt lucruri firești, sunt legături și similitudini între Luna și ritmurile biologice, între noi și natura”, explică astrologul Nicoleta Svarlefus.

Cunoscutul astrolog spune că dacă vom ține cont de fazele și tranzitele Lunii, vom obține de la un tuns tot ceea ce ne dorim. Un păr care să se regenereze rapid și să se așeze exact așa cum visam.

Când este bine să te tunzi, în funcție de fazele lunii

  • Perioada optimă pentru a tăia părul este cu Luna în creștere (perioada dintre Luna Noua și Luna Plină). Cu cât se apropie mai mult de Luna plină, cu atât mai bine. Dacă va fi scurtat în această perioadă, părul va crește mai repede și mai sănătos.
  • Dacă vrei să afli cînd este bine să te tunzi și vrei să respecți sfaturile despre tăierea părului în funcție de fazele lunii, îți dezvăluim un secret. Cea mai bună perioadă pentru a te tunde este atunci când Luna se află în Leu sau Fecioară. Și asta, indiferent dacă Luna este în creștere sau în scădere!
  • Dacă vrei să îți schimbi culoarea părului alege să o faci când Luna se află în semnul Fecioarei. Părul își va menține mai mult timp forma și culoarea.
  • Dacă vrei o schimbare de look și să adopți o coafură sofisticată, alege să te programezi la coafor într-o zi cu Luna în Leu. Transformarea ta va avea succes!

Când nu este bine să te tunzi, în funcție de fazele lunii

  • Chiar dacă Luna este în creștere, sunt de evitat zilele cu Luna în Pești sau în Rac. Dacă este scurtat în aceste zile, părul va tinde să crească lent, va fi lipsit de volum și va căpăta mai greu forma dorită.
  • Evita să te tunzi când Luna este în descreștere. Dacă te vei tunde în această perioadă, podoaba ta capilară va crește mai încet, iar firul de păr va avea tendința să fie moale și fin.
  • De preferat ar fi să nu îți tai părul sub nicio formă în zilele cu Luna în Capricorn, când Luna este în descreștere.
  • Nici în zilele cu eclipse de Soare sau Luna nu este indicat să mergi la coafor, pentru a-ți scurta părul sau a-i da o nouă formă.
  • De asemenea, zilele cu Luna Nouă nu sunt recomandate pentru a aborda o nouă coafură.

Cum afli în ce fază se află Luna

Iată cum și unde să te informezi, pentru a afla faza Lunii, dacă ea este în creștere sau în descreștere și ce semn zodiacal traversează, la un moment dat.

Nu va fi deloc dificil. Informația se află la un click distanță.

1. Poți să-ți descarci soft-ul Lunabar 6.30 Beta 1.
2. Găsești un calendar cu fazele Lunii pe mihneafiran.ro
3. Totodată, dacă accesezi site-ul lunarium.co.uk vei afla pe loc ce face Luna și în ce semn zodiacal se află. Totodată, tot aici vei găsi informații dacă va avea loc o eclipsă de Soare sau de Lună, în perioada următoare.

Foto doinitaoancea.ro

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: