Horoscopul zilnic, 25 Februarie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi ironii în care una gândim și alta spunem, atenție pe ce domeniu este concentrarea și pe ce domeniu este simțirea

Sunt momente când ne place să sfidăm și momente când ne place să sfidăm sfidarea!

Berbec

O zi de depășirea limitelor pentru a te putea concentra pe lucrurile mărețe pe care vrei să le împlinești. Creativitatea este foarte importantă să eliberezi tensiunile interioare.

Benefic dacă vei pune împreună puterea emoțională și puterea de spune ceea ce vrei. Te poți ascunde în spatele prietenei de sentimente puternice. Fii creativ dacă totuși nu reușești să ai puterea de a spune ce simți.

Taur

O zi de lecții de personalitate și tensiuni interioare. Ai nevoie să pui în acord mintea și sufletul, familia și munca, iubirea și responsabilitatea.

Gemeni

O zi de mari reușite în plan intelectual și de tristețe a sufletului care își caută supapa de vindecare. Ai nevoie de dialoguri sincere și de declarații pline de efervescență sau de dramă!

Rac

O zi de transformare și de revoluție interioară. Spiritul îți transmite mesajele lui, dar sufletul este în celălalt câmp și are alte dorințe. Trebuie să calculezi cu răbdare pașii potriviți pentru a te elibera de tensiunile mai mari decât tine și să înțelegi menirea esenței tale.

Leu

O zi de bucurii dar și de provocări (bucurii și ele pentru tine). Ai nevoie de pași măreți, ai nevoie de a depăși limitele mediocrității și provocările sunt tocmai potrivite astăzi.

Fecioară

O zi de introspecție în forul tău interior. O zi cu emoții pe care le inhibi și de responsabilități pe care le iei imediat în serios. Lași sufletul să plângă și asta doar tu știi, pentru a atinge idealurile pe care ți le-ai promis.

Ironia ta va ascunde astăzi tensiunea puternică din sinea ta. Atenție la epuizare și la starea de spirit care îți arată încordarea.

Balanță

O zi de revizuirea obiectivelor și de refacere a idealurilor. Vei căpăta multă putere dacă vei ști cui să te adresezi și pe cine să protejezi, sensibilizezi, iubești.

Scorpion

O zi de lecție de personalitate ai și tu! Este o tensiune interioară și una exterioară care nu te lasă să mergi decât pe anumite culoare importante transformării tale. Ai nevoie să pui accentul pe familie mai mult ca oricând. Și să faci pentru și alături de ei ceea ce depinde de tine.

Săgetător

O zi de realizări mărețe și de dialoguri, negocieri importante. Ești pe punctul de a găsi soluțiile și răspunsurile tale și vei fi gata de înțelegere colaborare. Sunt momente unice pentru care ai lucrat din greu.

Capricorn

O zi de putere care ți se revelează dar care te și provoacă. Ai nevoie de multe calcule pentru a ajunge la rezultatele dorite. Atenție că este posibil să gândești soluții pentru orice altceva dar nu pentru subiectele care te interesează. Intuiția te va semnaliza de mai multe ori astăzi că trebuie să gândești diferit sau să înțelegi diferit.

Vărsător

O zi de vertebralizare și fermitate. Astăzi vezi totul alb sau negru și nu vrei să te lași provocat la roz sau la gri.

Persoana iubită te impulsionează sau te provoacă. Poți alege bine dar poți alege și foarte bine!

Pești

O zi de interese personale și de grijă față de sine. Ai momente în viață când trebuie să conștientizezi norocul tău sau protecția ta divină și să fii recunoscător pentru ceea ce ai. O zi de acest gen va fi astăzi. În loc să stai în tăcere, mai bine fă o rugăciune de mulțumire. Vei avea și revelații importante odată cu ea!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: