Horoscop de Dragobete, 24 Februarie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi în care ieșim din haos!

Pentru unele zodii este un haos mai vechi, pentru altele un haos de puțină vreme, dar toate zodiile au astăzi această supapă de ieșire prin comunicare, înțelegere, conștientizare sau prin creativitate.

Berbec

O zi de aventură ce te poate ajuta să riști și să câștigi. Trebuie să mizezi pe ieșirea la lumină și pe prietenii tăi care îți dau putere.

Ai putea ieși din haos dacă vei face pe plac sufletului și dacă vei pune accent pe iubirea de sine (și nu ne referim la ego)!

Taur

O zi de dragoste toxică și de sentimente expirate pentru unii dintre nativi. Iar pentru ații o zi de luptă pentru binele familiei!

Ajută-i pe cei dragi și fii în serviciul lor!

Gemeni

O zi de dialoguri revelatoare ce te vor scoate din haosul intelectual în care ai căzut probabil de mult mult timp.

În sinea ta, deja știi, că ești aproape la linia de plutire și ca vei reuși curând să pornești pe drumuri benefice!

Rac

Pentru tine ziua vine cu terapie prin shopping sau cu priorități financiare. Acesta este modul în care te vei simți învingător!

Haosul tău a însemnat lipsa de materializare a obiectivelor. Un bun start spre reușite vei avea astăzi!

Leu

Luna își începe tranzitul prin zodia ta. Vei avea tendința de a fi super activ și de a te baza doar pe tine.

Evită să îi îndepărtezi de lângă tine pe ceilalți!

Fecioară

O zi în care ai nevoie să te aduni și să te limpezești tu cu tine. Ai nevoie de claritate și de lumina care vine la pachet. Ești foarte preocupat de reabilitarea ta interioară și de liniștea ta.

Poți reuși rapid să faci puzzelul și să îți găsești timp pentru tot ce ți-ai propus. Pacea ta interioară este primordială!

Balanță

O zi de planuri serioase de viitor pentru că nu vrei să duci cu tine mai departe haosul din prezent. Organizare în forță și obiective noi.

Poți reuși planuri importante în grupuri sau în anturaje benefice.

Scorpion

O zi de lecție de personalitate pentru tine și aproape pe orice plan. Oriunde e haos în viața ta va trebui să găsești soluții de ieșire.

Probe de evoluție și trepte de urcat, fii demn de ele!

Săgetător

O zi de mari reușite și de pornire a unor noi motoare ce te vor ajuta să evoluezi foarte mult. Vei fi ghidat de persoane ce te vor ajuta să ieși din haos și să te găsești pe linia succesului la start!

Îți regăsești forța și oamenii de care ai nevoie să te lumineze!

Capricorn

O zi de renaștere, de metamorfoză, de mari transformări. Viața ta spirituală, sau poate chiar spiritul tău, este într-un haos din care trebuie să ieși. Probabil că nu vei reuși să faci toți pașii într-o zi, dar este important să pornești pe acest drum.

Yoga și rugăciune pentru început. O zi de intensitate și multă agitație!

Vărsător

O zi de priorități de cuplu. Dragobetele este pentru tine în acest an mai important ca în oricare din trecut. Vei reuși alături de persoana iubită să alegi ceea ce vă face bine.

Armonie și dramă în doi!

Pești

O zi de atribuții importante la serviciu. Probabil că vei fi pus să conduci anumite proiecte ce îți dau posibilitatea afirmării tale ca lider în echipa ta.

Dragobete cu ore multe de lucru

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: