Horoscop 23 Februarie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi de a crește mizele în ceea ce ține de familie și de realizările ei!

O zi benefică pentru planuri înalte și vise mărețe

Berbec

Ai de făcut multe pentru familia ta și amenajări de făcut acasă! Toate acestea pot fi simple dacă tu le vei simți importante sau urgente. Sau pot fi sub formă de lecții de la cei dragi și de frustrări.

Ai de dus mai departe numele familiei și ceea ce moștenești măreț de la ai tăi.

Taur

O zi de dialoguri importante și de negocieri pe care nu îți poți permite să le pierzi.

Gemeni

O zi de bun augur pentru sănătatea finanțelor tale. Ai realizări de pus în plan alături de cei dragi sau ceva investiții de făcut pentru casă.

Rac

O zi de mari realizări ce îți stau pe suflet și care strigă cu putere. Ești pus în situații foarte importante și viața te poate ajuta să atingi mizele dorite.

Leu

O zi de multe frustrări care te vor răscoli și probabil cele mai vechi și cele mai dureroase. Ai nevoie să vindeci sufletul sau spiritul tău.

 

Fecioară

O zi de planuri cu ecou. Vrei să realizezi cât de curând lucruri foarte interesante și vrei să faci parte dintr-un proiect foarte măreț.

Pune repede planurile pe foaie și mai ales gândește-te unde vrei să ajungi cel mai departe și care este visul vieții tale.

Balanță

O zi de importanță în cariera ta. Vei dori să faci multe pentru marea ta familiile și marea ta casă, societate. Iar mai departe de asta vrei să realizezi ceva măreț în cariera ta.

Scorpion

O zi de pași importanți și vești foarte bune. Poți realiza mari planuri alături de cineva foarte drag, plecat departe.

Poți vedea rezultatele muncii tale dar poți stabili mize noi și mărețe!

Săgetător

O zi de putere și lumină. Ai lecții de la cineva drag sau ești pus în fața unui fapt împlinit. Dacă ceva este de schimbat privește la tine și fă transformări.

Capricorn

O zi de planuri mari în doi. Ai nevoie de pași către socri sau de integrat în familia persoanei iubite.

Vărsător

O zi de muncă și rezultate importante. Ai o familie mare alături de tine la serviciu sau îți vei lua de muncă acasă, sau vei rămâne peste program la serviciu.

Fii intuitiv și vezi ce rezultate vei obține alături de ceilalți emotivi

Pești

O zi de reușite mari și de pași ce îți vor aduce satisfacții. Nu vei face totul pentru tine și nici singur pentru că nu îți stă în fire. Dar vei avea lângă tine prieteni importanți care vor întâmpina nevoile tale sau care te vor încuraja să te prețuiești.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: