Horoscop 22 Februarie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi de luni cu energii benefice! Să profitați de ele!

Singurele aspecte negative vin de la frustrările nevindecate! Ceea ce depinde de fiecare: să se vindece!

Berbec

O zi de experiențe benefice și de sentimente. Ai nevoie de iubire și de căldură pentru a porni la drum de săptămână nouă.

Atenție la nevoile celor dragi și la relația ta cu familia și mai ales cu tatăl!

Taur

O zi de bucurii și schimbări benefice! Poți realiza lucruri importante, mai ales dacă vei investi emoțional și dacă îți vei asculta intuiția. Dialoguri importante cu persoane dragi. Declarații sau discuții de suflet.

Gemeni

O zi de priorități financiare. Ai nevoie să te aduni și să te gândești bine la banii familiei, așa cum o făceai 2 ani în urmă. Ești pe un teritoriu nou, din punct de vedere financiar! Succes!

Rac

Luna tranzitează semnul tău și îți va răscoli toate emoțiile. Poți profita de aceste zile să vezi ce frustrări se mai ascund în tine și cum poți să le vindeci. Îți reamintesc că depinde de vindecare ceea ce ar trebui să vină benefic în viitorul apropiat. Așa că nu sta inert în fața acestei perioade de tranziție către mai bine!

Leu

O zi de priorități importante. Probabil privind locuința ta sau familia ta! Ai nevoie de căldură și trebuie să vindeci și tu frustrările ascunse sub preș! Este important pentru sănătatea ta!

Fecioară

O zi de schimbări bune și de pași importanți. Singurul aspect negativ: probleme pentru cei indisponibili emoțional. Așadar, fii atent la ce simți și fă ceea ce te bucură.

Amintește-ți să râzi mai des

Balanță

O zi de lecție de personalitate de la persoane frustrare din societate. Nu te consuma și nu le lua personal.

Scorpion

O zi de priorități mari rezultate. Este important să vezi în cine îți pui încrederea. Nu toți cei apropiați îți sunt și benefici! Atenție la lipsa de succes din cauză că te lași șantajat emoțional!

Săgetător

O zi de yoga și de eliberare, rugăciune. Filosofia ta de viață are nevoie de exercițiu și trebuie să implementezi noi metode de lucru în acord cu credințele tale.

Capricorn

O zi de enervare în cuplu sau o zi în care ai vrea să te cerți cu toată lumea. Evită! Este o lecție pentru tine: fii atent la sentimentele celuilalt!

Vărsător

O zi de muncă intensă și de senzații importante! Pentru o parte dintre nativi poate fi o zi de vindecare de frustrări, pentru altă parte, poate fi o zi de muncă pentru a uita de suferințe.

Fii creativ și intuitiv! Este o zi de mari reușite.

Pești

O zi de revenire și ieșire la lumină. Acest început de săptămână îți va aduce multe bucurii! Profită de cele bune care vin către tine.

Nu pierde ocaziile tale pentru ”a fi mama răniților”. Ai timp, o viață, să ajuți pe cei din jur, dar nu mereu vei avea oportunități special pentru tine.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: