Tapetul Organoid, natura la tine acasă. Miros de fân, natural, într-un produs 100% organic, premiat și intens lăudat

Ți-ai propus să îți reamenajezi locuința sau biroul și ai vrea să aduci natura la tine acasă sau mai aproape de tine? Specialiștii în amenajări interioare au găsit soluția! Ei îți propun tapetul Organoid, tapetul 100% natural, care înmiresmează încăperea cu miros de fân, ca-n vacanțele petrecute la bunici.

Tapetul Organoid este un produs autentic, 100% organic. El este realizat din materiale naturale, din iarbă și plante crescute pe pajiștile alpine, care se recoltează o dată pe an, în luna august. Ulterior, iarba este urscată și transformată în fân, păstrându-se ingredientul cumarină, care îi va da fânului acel miros natural, inconfundabil.

Premiat la marile târguri de amenajări interioare și intens lăudat de către specialiștii protecției mediului, tapetul Organoid este prezent astăzi în tot mai multe case.

experiența vizuală

La prima vedere, cei care îl privesc tapetul apreciază suprafața naturală și sunt încântați când recunosc materia primă, respectiv lavandă.

Datorită procesului de producție delicat, caracteristicile naturale ale fânului, parfumul și culoarea componentelor este păstrată. Astfel, iubitorii de natură vor recunoaște materia primă prelucrată.

experiența tactilă

Când înțeleg că au în față un tapet organic, privitorii simt imediat nevoia să atingă suprafața, pentru palpa părțile individuale ale plantelor – frunzele, tulpinile și mugurii.

experiența olfactivă

După privit și palpare, urmează experiența olfactivă și sesizarea parfumului delicat de fân proaspăt, alpin, de trandafir dulce, lămâie răcoritoare și flori de câmp.

experiența naturii în interioare

Este știut faptul că, oamenii se simt cel mai confortabil într-un mediu natural și au calitatea de a percepe lumea din jur cu toate simțurile.

Tapetul Organoid reușește să ofere sentimentul de confort, de protecție și liniște prin simplul fapt că amintește de vacanțele petrecute la țară, la bunici sau de concediile în natură.

Celor cărora am reușit să le stârnim curiozitatea, le spunem că pentru realizarea suprafețelor Organoid nu se adaugă arome sau culori artificiale. Există o gamă largă de produse Organoid, iar doritorii își pot alege tapetul preferat inclusiv după miros, în funcție de caracteristicile plantelor care îl compun.

Tapetul Organoid – prietenos cu persoanele alergice

Tapetul s-a dovedit prietenos inclusiv cu persoanele alergice, cele care au alergii la frunze de mesteacăn, fân sau mușchi. În urma testării, nu au fost detectate emisii declanșatoare de alergii.

Poți comanda tapetul organic de pe hansen.ro

Florin Tudorache, specialist Organoid – Hansen – florin@hansen.ro

Foto: hansen.ro

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: