Horoscop 20 Februarie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Și iată ultima zi de Mercur retrograd pentru acest început de an! Să fiți bine.

Ne pregătim să scăpăm de griji, dar nu înainte de a ne mai stresa puțin!

Berbec

O zi în care este posibil să mai simți niște traume care sunt adânc înrădăcinate încă de pe vremea celor 9 luni de până la naștere. Atenție ce îți relevă ziua și ce schimbări bruște poți afla.

Poți fi pregătit de vremeuri noi și de acțiune dacă te vei detașa de ceea ce nu ai reușit încă să afli

Taur

O zi de competențe și de organizare a timpului tău. Ai o zi de concluzii pe ultima sută de metri și de stres în societate. Probabil vei fi tentat să faci cumpărături pentru a diversifica energia.

Gemeni

Luna tranzitează în acest weekend zodia ta. Ori te pregătești de restart, ori te pregătești să mai găsești niște ”de ce-uri” la care vei căuta răspunsul pentru 1-7 ani.

Rac

O zi de odihnă și un weekend de asemenea potrivit conservării resurselor tale. Mercur va intra ”în mers normal” și vei reveni la direcția creativă, cu forțe mai limpezi și cu idei mai tehnice!

Leu

O zi de planuri de viitor pe un vibe destul de încâlcit și stresant. Vei pregăti schimbări și vrei să găsești răspunsuri din mai multe părți, pe aceeași temă. Poate că ești și mai curios decât de obicei sau poate chiar ai motive de confirmări și reconfirmări.

Fecioară

O zi de neplăceri și lecții de personalitate, ba chiar un weekend de acest fel. Ai nevoie de flexibilitate și de dinamism. Dacă te vei concentra, ziua îți va aduce eforturi meritate și evoluție din plin.

Limpezimea, concentrarea și dispoziția intelectuală vor fi cheile de weekend pentru tine

Balanță

O zi de idei geniale și rezultate găsite, văzute. Ai nevoie de multe speranțe și poți primi vești bune din străinătate.

Un weekend de aprecieri

Scorpion

O zi de planuri personale în care și tu pari curios de reacțiile tale. Mercur retrograd va trece, dar îți va mai sublinia tot felul de concluzii până pe 10 Martie. De aceea va fi important să fii deschis la nevoile celor dragi și la transformarea ta pentru binele căminului tău.

Săgetător

O zi de lipsă de concentrare și probabil de epuizare. E tocmai potrivit pentru acest weekend să stai liniștit în cuplu și să te bucuri de ambianța momentului.

Capricorn

O zi de planuri ce se cer revizuite. Vei avea de făcut lucruri de rutină dar și ceva obiective pentru viitor. Ai la dispoziție un weekend de muncă ce îți va vindeca suferința sau o va ascunde în spatele preocupărilor.

Vărsător

O zi de eliberare. Sau mai bine spus, o seară de eliberare. Mercur își va face simțite ultimele rotiri retrograde, iar apoi vei simți altă energie și mult calm.

Weekendul te vrea la distracție și poate chiar să sărbătorești ceva, de ce nu!

Pești

O zi de lecție de personalitate și de deschidere spre comunicare. Iată, pe ultima sută de metri, Mercur retrograd își mai scoate ”coarnele” la înaintare să te pună pe gânduri. Weekend de lectură, weekend intelectual.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: