Horoscop 19 Februarie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Acțiunea este astăzi prezentă în toate alegerile noastre. Alături de ea vor fi interesele financiare

O zi inițiative și proiecte durabile. Pentru unele zodii sunt posibili pași noi în business, iar pentru altele va fi subliniat confortul. La negativ putem reacționa rigid sau abandonând proiecte, persoane, idei și ”lăsând totul baltă”.

Berbec

O zi de planuri financiare și de câștiguri grase. Ai în plan să duci businessul tău până la bătrânețe și vrei să faci totul durabil.

Ai zice că tu ”nu știi multe” dar alea care le știi sunt de top. Iar pentru ele ai toată răbdarea din lume!

Taur

O zi de mari transformări în modul tău de a fi și chiar în reacțiile tale. Se pare că ți-ai încărcat bateriile și ai deveni războinic, combativ și în căutarea unor acțiuni care ”să merite efortul”.

Gemeni

O zi de planuri ascunse. Ai tu ideile tale și vrei să te apuci de ele cu orice preț. Vrei să faci totul în secret, pentru a fi sigur de reușită!

Rac

O zi de direcții și idei. Pui în practică proiecte de viitor în anturaj nou. Vrei să reușești și toate îți sunt favorabile. Perioada aceasta este pentru tine o trambunlină spre o nouă viață sau spre o nouă rutină importantă.

Leu

O zi de ispite sau de lecții de personalitate. Adesea pentru tine banii sunt un accesoriu, dar în astfel de zile poți vedea cât sunt de importanți. Sau, cât de importantă este armonia dintre energia ta și energia lor.

Fecioară

O zi de planuri de succes și de vești foarte importante. Reușite pentru cei care au examene și pentru cei care pornesc pe drumuri noi.

Fie el drumul profesional, fie el un drum lung, la propriu, vei face bine să te motivezi și să pornești cu motoarele turate.

Balanță

O zi de ”atacuri energetice” mai degrabă pentru cei care nu au o latură spirituală puternică. Ziua aceasta îți subliniază dorințele spiritului și nevoile reale subtile. Atenție la sănătate și la agitație.

Proiecte noi spirituale se cer și zi de ”post negru”!

Scorpion

O zi de surprize frumoase din partea cuiva drag. Romantismul este la cote impresionante astăzi!

Săgetător

O zi de muncă intensă și mult efort pentru orice vei dori să faci. Este important să menții focusul și să abordezi lucrurile din altă perspectivă și sub o altă lumină.

Capricorn

O zi de bucurii. Te simți în stare să faci orice! Îți asumi riscuri, te joci cu puterea, poate chiar devii abuziv sau dominant din orice! Ai nevoie de mai multă atenție pentru copilul din tine!

Vărsător

O zi de decizii rapide dar și de lecții de personalitate. Lași totul în urmă? Te frustrezi? Ești fragil? Cauți locul cald și confortabil și admiți că e plăcut!?

Când nu știi ce se ascunde în spatele agitației cuiva drag nu o lua personal!

Pești

O zi de concentrare pe cele mai importante valori intelectuale. Nu fi superficial și nu te grăbi din reflex! Seara nu îți va fi plăcută, iar pentru a traversa în pace ai nevoie spirit de observație. Iar agitația tradu-o în viteză de reacție atunci când ceva riscă să cadă!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: