S-a decis: Marius Manole este noul prezentator al emisiunii “Întrebarea mesei rotunde”, pe PRO TV PLUS!

Marius Manole

Marius Manole este noul prezentator al emisiunii “Întrebarea mesei rotunde”, show-ul online care supune vedetele le un tir de întrebări incomode și provocări. Culmea este că actorul Marius Manole a fost desemnat prezentatorul emisiunii, după ce a fost invitatul acestui format online. Totul a pornit de la o întrebare nevinovată, lansată de Alex Daragiu, fosta gazdă a show-ului.

După ce a aflat care a fost cel mai stânjenitor moment din cariera lui Marius Manole și când și-a început acesta viața sexuală, Alex Daragiu i-a adresat a ctorului o întrebare neașteptată: ”Care este emisiunea pe care ți-ar plăcea să o prezinți: “Trending Review”, “How to Tik Tok” sau Întrebarea mesei rotunde?”.

Fără să stea pe gânduri, Marius Manole a ales – “Întrebarea mesei rotunde”. Și, iată că până la urmă chiar așa va fi!

Marius Manole, prezentatorul unui show-ul de pe PRO TV PLUS

Începând cu acest sezon, actorul Marius Manole va prelua ștafeta emisiunii de la Alex Daragiu. Așadar, în fiecare miercuri, pe protvplus.ro, Marius Manole va fi gazda emisiunii trasnite, unde va avea invitați neașteptați. Marius Manole admite că ”nu am mai făcut așa ceva, înainte făceam totul singur. Nu aveam producător, un spațiu în care să mă desfășor”.

Referitor la invitații pe care îi va avea, artistul are o singură așteptare ”să vină și să nu fugă în timpul emisiunii. Înțeleg că Daragiu îi sechestra în studiou… e o variantă”. Cât despre mâncărurile cu care vor fi îmbiați invitații, “rulori cu surprize”, “salivă de alpaca” sau “salată cu crudități”, noul prezentator se face că nu știe încă nimic.

”Nu vreau să propun nimic, ceea ce e pe masă e, ca și până acum, o necunoscută și pentru mine și pentru invitat, le aflu în același timp cu invitatul, asta ca să putem fugi împreună”.

În ceea ce îl privește pe Alex Daragiu, fostul prezentator al emisiunii, este bucuros că, acum, va avea timp pentru formatul care l-a consacrat. ”Am decis să-mi mut toate resursele în emisiunea “Trending Review” deoarece simțeam că nu pot face două lucruri… la fel de bine. După un lung casting, am știut că Marius Manole este acel om mișto care trebuie să prezinte în locul meu! :)) Am încredere că va duce show-ul la un alt nivel”, declară Daragiu.

Așadar, de miercurea viitoare, fiți alături de Marius Manole și ai lui invitați, pentru a vedea cine răspunde.. și cine mănâncă la “Întrebarea mesei rotunde!”.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: