Horoscop 18 Februarie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi în care ne împrietenim mai tare cu noi înșine. O zi în care ne descoperim

Obiceiurile vechi care constau în provocări în care ne avântăm pentru a deveni mai puternici. Aceste obiceiuri sunt de fapt un șir lung de repetiții fără rezultat. Este o zi care ne semnalizează să ne oprim din auto – provocare!

Berbec

O zi de calcule. Este de preferat să nu te ghidezi după obiceiuri vechi și nici să nu te lupți cu toate animalele pădurii de dragul luptei.

Banii vin dacă ai spor, dacă nu îl ai vezi când și cum l-ai pierdut

Taur

O zi de lecții de personalitate. Ai nevoie de iubire de sine și de multe teritorii interioare pe care să le descoperi și să le stăpânești!

Gemeni

O zi de autoeducație sau de autocritică. Ai obosit în lecții repetitive și în cicluri de greșeli. Vei face mai bine să te privești din exterior și să iei un recul pentru a vedea cât de obosit ești și câtă energie îți trebuie pentru a te simți din nou tu!

Rac

O zi de interese și planuri. Oportunități noi pot să apară alături de oameni noi. Trebuie să schimbi energia în care stai și să elimini energia statică!

Leu

O zi de deblocare și de lecție de personalitate. Poți reuși să te impui cu mult efort și fără satisfacții. Dar lecția zile îți va arăta că sunt lupte în care nu se merită să te avânți, chiar dacă în trecut erai primul care sărea de pe scaun!

Fecioară

O zi de 300 m garduri. Ai multe pietre și obstacole ce îți apar în drumul tău astăzi. Trebuie să te mobilizezi să le depășești. În acest fel vei închide cicluri și vei porni în proiecte ”all over the world”!

Balanță

O zi de provocări spirituale. Ai tu monștrii tăi cu care te lupți și pe care îi învingi de fiecare dată. Astăzi trebuie să câștigi un război și să termini o etapă. Mai departe vei găsi alte lupte și alte teritorii necunoscute.

Viața spirituală are rugăciunile și luptele ei

Scorpion

O zi de provocări și tu ai. Fie în cuplu, fie în colaborările tale ești într-o tensiune care te vrea mai bun. Poate fi o soluție de îmbunătățire personală. Însă vezi că pierzi din vedere lucruri. Anume ceea ce pui în tipar și nu se potrivește. Astfel încât, recomandarea zilei, vezi ce este nu ceea ce crezi că ar fi!

Săgetător

O zi de efort major și multe taskuri la muncă. Atenție la colegii care te provoacă și la situații pe care le repeți de ani de zile. Poate e momentul să ieși din bucla aceasta și să abordezi lucrurile diferit.

Capricorn

O zi de prieteni care îți stârnesc orgoliul, egoul sau te influențează în lupte sau te cheamă ”la joacă”. Este o zi în care ai face bine să te aventurezi. Atenție la riscul de toxicitate sau de vicii. Acolo este posibil să trebuiască să închizi capitole!

Vărsător

O zi de lecție de personalitate în care trebuie să vezi grâul și neghina în culori separate. Între cei mai apropiați posibil să apară tensiuni și tu ai nevoie să îți recunoști vechi greșeli.

Fii dornic de stabilitate și caută căldura și confortul. Lasă provocările în trecut!

Pești

O zi contradicții și dialoguri nesfârșite. Ai nevoie să respiri între excesele de cuvinte ce le vei folosi astăzi. Fii deschis la lupte vechi și închide capitole. Nu face ”pe naivul” și nu căuta să perpetuezi o atitudine care te irită. Gândește-te și la tine și concentrează-te pe ce merită.

 

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: