Horoscop 17 Februarie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi de lumină, lumini și iluminare

Fiecare zodie va simți nevoia concretizării lucrurilor pe cel puțin un domeniu de viață. Fiecare nativ va dori mai multă plăcere și mai mult spor.

Berbec

Tu vei dori mai mulți bani și mai multe idei financiare. Am putea spune chiar că te bucuri de o mare revelație; în plan material.

O zi de rezolvări și de coborâre cu picioarele pe pământ. Posibil chiar o zi de acceptare și răbdare

Taur

Luna va tranzita în aceste zile zodia ta și te va trezi intelectual și emoțional. Vei fi în formă și vei investi timp pentru obiective noi.

Gemeni

O zi de răscoliri dar și de o mare nevoie de stabilitate. Vei căuta pacea interioară și vei puncta valorile spirituale pentru binele tuturor.

Rac

O zi de mari gânduri și de crește a mizelor, obiectivelor, speranțelor. Știi ce poți și știi cât vrei. Astfel, rămâne doar să te apuci de treabă. Este adevărat, banii sunt cel mai sigur mod de a-ți arunca privirea în viitor și de a ieși din regrete și trecut.

Leu

O zi de lecție de personalitate care te va coborî și pe tine cu picioarele pe pământ. Dimineața devreme trebuie să fii în formă pentru multe revelații foarte importante pentru evoluția ta profesională.

Pare că ai prins slăbiciunea șefului

Fecioară

O zi de determinare. Cu toate pânzele sus pornești în forță pe valuri noi. Fii doar sigur că nu te vei epuiza pe acest drum!

Balanță

O zi de vindecare de karmă, traume și de bagajele trecutului. Atenție dacă nu ești dispus la vindecare poți avea surprize neplăcute care să te îndrume spre acest pas.

Yoga, meditație, conversații cu Dumnezeu

Scorpion

O zi de realiză mari în echipă. Cei din jurul tău au un aport special în proiectele voastre. Te inspiri cu ușurință să pornești la drum de business în cuplu sau în noi asocieri.

Săgetător

O zi de revelații și pentru tine. Acel gen de revelații care îți fac viața mai bună și munca mai eficientă sunt astăzi un preaplin pentru tine! Succes și spor să ai.

Capricorn

O zi în care îți aduci aminte cât de mult iubești banii și mai ales o zi de creativitate pentru unii dintre nativi și de risc pentru alții. Ești probabil omul potrivit la locul potrivit!

Vărsător

O zi de lecție de personalitate care vrea să îți arate cât de tare ești uneori cu ”capul în nori”.

Trebuie să fii concret și să înveți să materializezi ceea ce îți dorești.

Pești

O zi de plusuri prin comunicare. Vei avea dialogurile potrivite cu oamenii potriviți. Vei avea ideea necesară la momentul necesar și vei avea revelațiile care te vor purta mai departe pe drumul înțelegerii.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: