Cum poți scăpa de dependențe în câteva ore. Află despre “Formula celor 10 pași”

Cum poti scapa de dependente

Cum poți scăpa de dependențe în câteva ore. Află despre “Formula celor 10 pași”, creată de Andrea Filip, master trainer și terapeut spiritual, certificat național și internațional, specializat în ThetaHealing, cu o expertiză de peste 20 de ani în educația spirituală și antreprenorială.

“Formula celor 10 pași” este o metodă originală prin care orice om își poate regăsi libertatea și se poate elibera, în doar câteva ore, de obișnuințe, atașamente sau dependențe care îi blochează existența autentică și împlinită.

Cum poti scapa de dependente

Cum poți scăpa de dependențe?

“Cu “Formula celor 10 pași”, în doar câteva ore, cu ghidajul meu, oricine se poate elibera de o dependență, de un obicei inutil și obsesiv sau de o persoană pe care nu și-o mai dorește în viața lui. Este simplu și atât de eliberator, mai ales în aceste vremuri în care totul este dat peste cap, iar ceea ce ne dorim cu toții este normalitate, libertate, împăcare cu noi înșine!”, povestește Andrea Filip, care propune persoanelor dependente de alte persoane, de substanțe, de țigări, alcool, droguri sau de acțiuni precum știrile, tehnologia, cumpărăturile, consumul de tv, jocurile de noroc, verificarea repetitivă și impulsivă a email-ului, a Facebook-ului și Instagram-ului libertatea de a alege în locul subordonării mecanice.

Cum poti scapa de dependente

Din sutele de sesiuni și cursuri de ThetaHealing susținute în ani de zile, din literatura de specialitate, din experiența personală și din inspirația practicianului cu experiența în lucrul cu mintea și sufletul, Andrea Filip, master trainer și terapeut spiritual, a creat cel mai scurt și mai eficient drum către eliberarea de “bariere” zilnice:

“Avem sute de acțiuni zilnice pe care le facem din obișnuință, din dependență sau din atașament față de cineva”

“În fiecare zi din viața noastră ne blocăm libertatea și adevăratele impulsuri de lucruri pe care, credem noi, trebuie, dintr-un motiv sau altul, să le facem, pentru că așa e mai ușor, așa ne-am obișnuit, așa se așteaptă din partea noastră, așa e mai multă liniște în jur, așa ne simțim mai împăcați, adică din infinite motive. Avem sute de acțiuni zilnice pe care le facem din obișnuință, din dependență sau din atașament față de cineva, de ceva sau de o stare și nici nu ne mai dăm seama cum suntem noi de fapt și ce ne dorim cu adevărat noi să facem.”, explică Andrea Filip, unul dintre cei mai cunoscuți și inspiraționali traineri din România, motivul pentru care a creat proiectul “Regăsește-ți libertatea, formula celor 10 pași pentru eliberarea de obișnuințe, atașamente sau dependențe”.

“Formula celor 10 pași” conține, printre altele:

  • conștientizarea și acceptarea situației cu toate sentimentele și consecințele care vin odată cu ea,
  • setarea intenției de eliberare,
  • curățarea elementelor care au creat-o și o mențin,
  • ștergerea unor tipare și amprente din memorie,
  • eliberarea emoțională,
  • vindecarea relațiilor
  • integrarea rezultatelor obținute

Alături de inițierea în “Formula celor 10 pași”, aceasta propune și sesiuni practice de eliberare prin lucrul efectiv sub forma de procese de sondare a subconștientului, comtemplare și meditații ghidate celor care participă, între 15 și 19 februarie sau în sesiunea din mai, la cursul sau online “Regăsește-ți libertatea, formula celor 10 pași pentru eliberarea de obișnuințe, atașamente sau dependențe”.

Foto: Arhivă personală/ silviarita | pixabay.com/ brenkee | pixabay.com

 

 

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: