Horoscop 16 Februarie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi de energie și noi planuri, fără multe interferențe

Când hotărârea există și focusul e bine pus, avem forță să facem lucruri mărețe, chiar și să luptăm pentru sentimente!

Berbec

O zi de planuri și acțiune de bun augur. Te simți în stare să faci orice și să ajungi până la epuizare pentru a-ți stinge setea de reușită.

O zi în care te recunoști, tu cel puternic! Validează-te pe această energie!

Taur

O zi de multă tensiune interioară și multă nerăbdare, bine ținută secret. Entuziasmul îți pune elan în suflet și îți dă putere să combați propriile piedici și nu numai.

Gemeni

O zi de inspirație și planuri interesante. Pare că vei porni drumuri noi alături de oameni noi! Pune-ți creativitatea și inventivitatea la treabă, ele îți vor oferi forța necesară de a rupe barierele.

Rac

O zi de lecție de personalitate în care trebuie să te confrunți cu propriile limitări și cu propria agresivitate. Ai nevoie de căldură și de un mediu prielnic, dar primești mai mult agitație și conflicte. Fii demn de luptele tale și fii îndrăzneț în carieră.

Leu

O zi de bucurii și reușite de top. succesul este de partea ta și ai o zi de evoluție pe toate planurile. Probabil că este nevoie să iei inițiativa și să fii un bun combatant.

Fecioară

O zi de lupte și pentru tine. Ai nevoie să spargi niște bariere și să dai lupte spirituale. Ai nevoie să te afirmi cu putere în credințele tale; atenție nu ne referim la habotnicie!

Balanță

O zi de cuplu și susținere în doi. Mari pași în parteneriatele tale și mari realizări stau la câțiva metri de tine sau de voi doi.

A depune energie în acțiunile de cuplu este uneori cel mai important pas de făcut!

Scorpion

O zi de pași imenși pentru proiectele tale. Atenție să nu strici ceva din nerăbdare și nu te lăsa influențat de grabă sau de fugă. Reușitele pot veni din acțiuni individuale.

Săgetător

O zi de îndrăzneală cum nu ai mai avut niciodată. Pare că vrei să iei niște riscuri sau să investești în orb niște bani. dacă imaginea ta merită și dacă demnitatea ta îți impune să faci acele cheltuieli, atunci poți lua riscurile respective.

Capricorn

O zi de lecție de personalitate din care trebuie să înveți alături sau de la cineva drag. Pare că uneori adopți fuga pentru a te proteja de lipsa ta de încredere. Astăzi vei vedea că te autosabotezi și că poți să îți asumi forța încrederii și pe cea a implicării tale din toată ființa și fără a mai fi evaziv.

Vărsător

O zi de temeri sau de tristețe sau de probleme din trecut ce apar în prezent, undeva pe seară. Ai nevoie să vezi unde ai greșit și ce n-ai înțeles.

Schimbări bune dacă ai curajul comunicării la subiect.

Pești

O zi frici, temeri, obsesii probabile sau de agitație și tensiune. Ce te poate stabiliza este să faci ceea ce îți face cu adevărat plăcere în această viața. Eschiva este un mod de autodepreciere, iar asta nu își are rolul nicăieri în viața ta! Decât dacă tu asta îți dorești. Fii entuziast, bucură-te de viața ce curge prin tine și fă cumpărături, planuri, fă-ți pe plac.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: