Horoscop 15 Februarie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi de noi începuturi. Pregătiți?

Avem o zi de luni cu vindecări de traume dar și cu noi starturi! O zi în care trebuie să facem atenție la crizele de adolescență dar și să ne ținem de cuvânt!

Berbec

O zi de reușite prin implicare și prin încredere în sine. Este cunoscut că tu cauți validarea ta și că ai nevoie să demonstrezi pentru a te simți împlinit! Dar de câțiva ani te lupți cu această traumă fără să îți dai seama că de fapt cauți propria confirmare.

Cu cât vei fugi mai tare; de tine, cu atât mai puțină valoare vei avea în ochii tăi!

Taur

O zi de vindecare și pentru tine. Trebuie să mai scormonești prin traume și să mai vindeci! De vindecare vor depinde următorii tăi ani, cât de strălucitori vor fi!

Gemeni

O zi de bucurii pentru tine! Te retragi de toți cei care sunt nevalidați și cauți să îndrepți câte ceva pentru a nu te mai regăsi lângă ei alte dăți!

Rac

O zi de lecții de personalitate pentru tine. Dimineața devreme trebuie să fii pe fază la treptele de evoluție care ți se vor prezenta așa pe nepusă masă. Fii prezent și vindecă dacă ceva te ține în trecut!

Leu

O zi de bucurii și de vești bune. Ai rezolvări care te vor duce mai departe la o nouă etapă de succes! Ca un nou început de săptămână, trebuie să te concentrezi pe rezultate!

Fecioară

O zi de răscolire din cauza propriilor angoase. Te simți nedorit sau neacceptat și ești irascibil. Ai nevoie să înțelegi de ce și să te vindeci! Poate chiar tu te respingi: pe tine; sufletul tău; nevoile tale!!!

Balanță

O zi de parteneriate și de lupte sau colaborare. Trebuie să se aștearnă armonia înapoi și pentru asta ai numeroase lucruri de făcut sau noi contracte de elaborat!

Trebuie să aduci armonia acolo unde este agresivitate!

Scorpion

O zi de muncă din plin și de multe răni care se răsfrâng în sufletul tău din cauza condițiilor de muncă. Nu ai timp de pierdut; prima parte din săptămână îți cere multă concentrare. Vindecarea va fi și ea pe lista de task-uri.

Săgetător

O zi de puteri noi și de planuri importante, alături de oameni importanți. Să fie cu succes!

Capricorn

O zi de lecții de personalitate. Trebuie să te aliniezi la sensibilitatea celor dragi și să pornești de la zero relația cu familia mai ales. Ai și tu greșelile tale. Dacă sunt traume din copilărie de rezolvat, iată vremea vindecării!

Vărsător

O zi de multăăăă comunicare. Așa cum îți place ție ai astăzi o zi de stat ”la vorbă” și de povestit despre răni și probleme, mai ales.

Probabil vei căuta răspunsuri sau vei începe o nouă campanie de promovare sau ceva cursuri!

Pești

O zi de priorități importante. Până acum nu ți-ai făcut cu adevărat calculele și nici nu te-ai gândit serios la plăcerile tale și la nevoile tale. Cine să facă acest lucru în locul tău?! Vindecare prin plăceri sau prin shopping!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: