Singur de Valentine’s Day? 8 lucruri bune de făcut de Ziua Îndrăgostiților!

Singur de Valentine's Day

Să fii singur de Valentine’s Day nu este o plăcere, dar nici un capăt de țară! Gândește-te că multe persoane sunt prinse în relații nefericite și ar vrea să fie în situația ta actuală. Așadar, un alt Valentine’s Day care te prinde singur/ singură, fără partener/parteneră? Trage aer în piept, ia o pauză de la rețelele sociale (spre bine tău) și fă-ți ziua de azi cât mai frumoasă!

8 lucruri bune de făcut dacă ești singur de Valentine’s Day!

Ieși să te plimbi

Ai grija însă în ce locuri alegi să mergi. De Valentine’s Day, indiferent dacă este vreme bună sau ger, toate locurile publice, parcurile, cinematografele, restaurantele și mall-urile, sunt luate cu asalt de către cupluri. Așa că, evită zonele unde se organizează sau celebrează Ziua Îndrăgostiților și alege un loc mai retras. Și mai bine ar fi dacă te-ai urca în mașină și ai pleca departe de oraș.

Petrecere restrânsă, la tine acasă

Invită-ți prietenii la tine acasă. Cheamă doar persoanele aflate în situația ta, singure, care nu sunt implicate într-o relație. Timpul petrecut împreună, glumele, ironiile și discuțiile voastre te vor ajuta să petreci un 14 februarie original.

Pune-ți muzica preferată și dansează

Dacă ai ales să rămâi singur/ singură și să nu ieși din casă, înveselește-ți ziua și fă-o cât mai plăcută. Pune-ți muzica preferată, îmbracă-te cât mai trăsnit și dansează până simți că te umpli de energie. Poți viziona pe youtube concertele trupelor preferate și să fredonezi versurile pieselor tale de suflet.

Comandă-ți specialități culinare favorite de la restaurantul preferat

Astăzi este ziua ta de răsfăț, e ziua când te ocupi doar de tine! Când ți se face foame, nu găti și nu te mulțumi cu orice. Comandă-ți specialitățile culinare favorite de la restaurantul preferat. Atât lunch-ul, cât și cina. Deschide o sticlă de vin, toarnă-ți în pahar, aranjează masa și bucură-te de festinul tău culinar. Meriți!

Maraton de seriale și citit

Dacă stai bine să te gândești, Valentine’s Day are și părțile sale bune, pentru tine. Astăzi, nicio prietenă/ prieten implicați într-un mariaj sau o relație solidă, nu te vor deranja. Profită de zi pentru a citi, a te juca sau a urmări noi episoade din serialul tău preferat.

Ieși la alergat

Dacă ești genul sportiv, aceasta este cea mai potrivită zi să începi să alergi în aer liber. Îmbracă-te comod, alege-ți muzica potrivită, pune-ți căștile și ieși la jogging. Bineînțeles, și de această dată, ar fi bine să eviți parcurile, bulevardele cu “inimioare” în intersecții și zonele alese de cuplurile de îndrăgostiți.

Mergi în vizită la părinți

Dacă tot ești singur de Valentine’s Day mergi în vizită, la părinți. Ei te iubesc necondiționat și pentru toată viața! Anunță-i că treci pe la ei și că vei rămâne la masă. Peste ani, aceasta s-ar putea să fie una dintre zilele de care vă veți aminti cu bucurie.

Mergi la evenimente organizate pentru oameni singuri

Specialiștii recomandă evitarea site-urile de dating, astăzi, de Valentine’s Day. În schimb, este recomandat să te înconjori de oameni și să cunoști persoane noi. Știai că există restaurante și cluburi care organizează petreceri speciale de Valentine’s Day pentru cei fără partener? Caută un astfel de eveniment și mergi cu toată încrederea. S-ar putea să te distrezi memorabil!

Foto: Pixabay

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: