Horoscop Valentines Day 14 Februarie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

În fața unor traume în care ai reușit să reziști! Ai nevoie astăzi să te vindeci

O zi de Duminică plină de resentimente, melancolie sau tristețe. Avem nevoie să le vindecăm!

Berbec

Sănătatea ta este astăzi primordială. Ai nevoie să te ocupi de tine cu adevărat. Tot ceea ce ai ascuns sub preș și de ochii celorlalți, încercând să joci rolul puternicului, astăzi te încearcă și te poate doborî!

O zi în care poți să alegi binele tău!

Taur

O zi de planuri de viitor care stau blocate din cauza unor traume sau din cauza tracului de a fi deschis către ceilalți!

Gemeni

O zi de vindecare prin socializare și prin a fi micul erou al zilei. Ai nevoie să te simți util!

Rac

O zi de Duminică ce poate fi o trambulină spre un pas de evoluție important. Ai multe de făcut și ești pregătit; tot ce trebuie să faci este să lași trecutul în urmă!

Leu

O zi de vindecare și la propriu și la figurat. Ai surprize care ți se revelează și traume ce se cer vindecate. Zi de meditație și rugăciune!

Fecioară

O zi de regăsire a emoțiilor și tot în cuplu este important să fii, pentru a rezolva ce stă să destabilizeze relația ta! Fii deschis la negocieri.

Balanță

O zi de vindecare, atenție la sistemul limfatic și la epuizare. Mai ales dacă ai obiceiul să muncești pentru a te ține ocupat în fața durerilor.

Toate se învârt astăzi în jurul rezistenței și organizării tale.

Scorpion

O zi de prieteni nevoiași. Cei dragi sufletului tău au nevoie de un umăr pe care să plângă! Fii acolo pentru ei.

Săgetător

O zi de responsabilități față de cei dragi și de lecție de personalitate. Ai nevoie de vindecarea traumelor din copilărie și a celor legate de tatăl tău!

Capricorn

O zi de posibile neplăceri din trecut. Traumele nevindecate se adună ca într-un sac de ceva vreme și el se poate revărsa astăzi peste umerii tăi.

Vărsător

O zi de organizare financiară. Ai de făcut planuri pentru a vindeca teama ta de sărăcie sau neplăcerile financiare.

Ai de căutat plăcerea și bucuria care să șteargă frica!

Pești

O zi de autocunoaștere și de vindecare. Ai nevoie să te validezi, să te creditezi, să îți recâștigi încrederea în tine.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: