Horoscop 13 Februarie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi de distracție sau de copilăreală; iar pentru alții crize de adolescență

Fie că vei dori să te joci, să creezi, să visezi, să râzi sau să plângi; ziua îți va sublinia bucuriile și suferințele copilului din tine!

Berbec

Ai și tu în sinea ta un copil interior pe care îl ascunzi de ochii tuturor. Atenție la sănătate și mai ales dacă ”el, copilul interior” este bolnav sau trist!

O zi de proiecte financiare și cheltuieli, pe de altă parte!

Taur

O zi de creativitate; mai ales de creativitate a copilului din tine. El vrea să fie frate cu toată lumea și să se bucure!

Gemeni

O zi de weekend care îți poate oferi lecții de personalitate. Ai nevoie de a face puțină ordine în gândurile tale și mai ales ai nevoie să ieși, să socializezi.

Rac

O zi de evoluție excepțională. Yoga sau meditație ar fi primele pe lista de recomandări. Pe de altă parte, poate aveai în copilărie un loc preferat, o rugăciune preferată! Ea te va ajuta să înțelegi acum lucrurile la un alt nivel.

Leu

O zi de vindecare și de revenire la valori spirituale, în care vrei să te pui în serviciu unor lucruri mărețe. Posibil că o veste neplăcută ți-a întunecat un pic cerul zilei!

Fecioară

O zi de răsfăț în cuplu, acolo unde se poate. Pentru unii dintre nativi, atenție la crizele de adolescență în cuplu!

Balanță

O zi de revenire la valori și pentru unii dintre nativi o zi de weekend muncitor!

Însă, munca din acest weekend este pentru suflet sau pentru a depăși suferințele lui!

Scorpion

O zi de distracție și de joacă. Pe de altă parte o zi de fertilitate și de preocupări pentru copii, despre copii!

Săgetător

O zi de lecție de personalitate de la unul dintre copii tăi. Ai și tu de învățat lucruri de la ei sau poate doar aveți nevoie de pace între voi!

Capricorn

O zi de vești, unele mai bune, altele mai superficiale. Ai nevoie să înveți ceva nou și îți recomand să fii deschis la negocieri!

Vărsător

O zi de cheltuieli și de planuri financiare pentru copii. Trebuie să pui deoparte bani pentru un proiect al urmașilor tăi! În plus, atenție la poftele copilului din tine; și mă refer în special la mâncare și cheltuieli.

Weekendul îți face probabil ”gaură în portofel”

Pești

O zi mari priorități personale. Ai și tu un copil interior care are nevoie de grija ta, de atenția ta și de împlinirea unor nevoi mai inocente, mai simple, mai naturale!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: