Horoscop 12 Februarie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi în care trebuie să punem lucrurile cap la cap și să înțelegem ansamblul situațiilor

Mai departe de influențele negative ale unor aspecte avem nevoie să ne păstrăm fuziunea cu divinitatea și percepția vii în interiorul nostru.

Berbec

O zi de preocupare personală. Trebuie să știi să îți repartizezi energia și să vezi cât de bine stau lucrurile în ceea ce privește sănătatea ta.

Taur

O zi de privire în viitor pentru a ști cum să pui împreună obiectivele pentru viitor și dorința de a le împlini cu toate resursele disponibile. Și pentru a reuși planuri8 durabile trebuie să ții cont de percepție și de senzații. Cel puțin până pe 20 Februarie!

Gemeni

O zi de lecție de personalitate din care trebuie să înveți să te aduni pe proiectele tale, mai mult decât să lași ideile să zburde pe lângă tine! Ești într-una din zilele importante pentru evoluția ta.

Rac

O zi de căutare de răspunsuri emoționale și de a da atenția cuvenită intuiției tale. Ai nevoie de succes și îl vei obține în următoarele luni. De aceea este important să lași uitării alte lucruri și să te concentrezi pe lucrurile concrete.

O zi de planuri și de credințe, valori și multă încredere în ceea ce va fi bun pentru tine. Fă probă de convingerile tale cu multă diplomație!

Leu

O zi de întoarcere la rugăciune și credințe. După toate cele câte întâmpini în aceste zile ai nevoie să te aduni în propria lumină și în propriile calități. Conexiunea ta cu divinitatea este importantă de acum pe următoarele luni.

Fecioară

O zi de re-disponibilitate emoțională. Ai nevoie de căldura cuplului și de a pune împreună lucrurile la masa negocierilor. Armonia ta pe perioada următoare va depinde de viața ta în cuplu. Evită să te cerți și fii cooperativ.

Balanță

O zi de muncă și de responsabilități. Trebuie să pui proiect lângă proiect și să faci un ansamblu de lucru și de responsabilități.

Lasă toate deoparte și pune munca pe primul plan!

Scorpion

Acasă lucrurile nu stau chiar bine, atenție la sănătatea unui părinte. Avantajul zilei este al tău dacă vei pune accentul pe intuiție și dacă vei cere ajutorul prietenilor. Ai nevoie de un timp cu tine însuți!

Săgetător

O zi de lecție de personalitate din care trebuie să înveți calmul, liniștea. Ai nevoie de căldura familiei și să te reintegrezi în sânul ei.

Atenție la problemele trecutului, care, îți cer să le revizui și să le rezolvi!

Capricorn

O zi în care ai nevoie să pui toate gândurile și ideile cap la cap pentru a te împăca în sinea ta, dar și cu cei din jurul tău. Ai nevoie de pace, după toate confruntările în care te-ai aflat!

Vărsător

O zi de priorități financiare. Ai planuri multe și trebuie să lași bucuria să îți arate drumul spre reușite.

Nu uita să te bucuri de ceea ce ai

Pești

Luna pătrunde pe teritoriul zodiei tale și îți va reconfigura emoțiile. Ai nevoie să te aduni de peste tot de unde te pierdusei. Curând vei avea multe ocazii, pe care ar fi preferabil să nu le ratezi.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: