Horoscop 11 Februarie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Ne pregătim de luna nouă în Vărsător și să nu îl uităm pe Mercur retrograd

Schimbări cu încurcături la pachet. Treceri de la o extremă la alta și schimbări de la ”Da” la ”Nu”! Lipsă de energie pentru unele zodii și atenție la probleme de ordin psihic pentru unii dintre nativi!

Berbec

Pentru cele însărcinate, în luna a 8a, atenție la această lună nouă și la ce va aduce ea! Ai o perioadă de schimbări mari în viață și această lună nouă poate da startul unor mari pași.

Atenție la drama omului din tine!

Taur

Alegeri importante în carieră; vrei să te simți util și să îți pui în evidență inteligența creativă și vrei să te protejezi de revoltele șefilor tăi!

Independența la serviciu sau o nouă proecupare creativă!

Gemeni

Luna nouă îți răscolește credințele și dorințele. Vei face mari transformări și revoluție în valorile și conceptele tale. Decizii de străinătate îți stăruiesc în minte!

Atenție la fapte de ridicare spirituală dar și la relația cu socri!

Rac

Luna nouă îți răscolește portofelul sau planurile financiare. Ai ceva de schimbat în gândirea ta, despre cum transformi banii și mai ales în ce!

”Călătorii” psihologie sau meditații extatice!

Leu

Luna nouă pune accentul pe viața ta e cuplu și pe cum/cine sunteți voi doi. A vă uni sau a vă despărți!

Atenție la sfidarea celor din jur și la tachinările obositoare!

Fecioară

Luna nouă te pune pe reparat și reparații! Energia ta îți cere mai multă atenție și sănătatea este mai importantă în acest moment din an!

Trebuie să te gândești ce vrei să recoltezi mai târziu, la toamnă. Și acele semințe să le plantezi acum!

Balanță

Luna nouă îți aduce pe portativul vieții toate acele plăceri care îți lipsesc. Este vremea pasiunilor și plăcerilor prin care te simți viu! Ce faci atunci când ești mulțumit? Aici va pune accentul această zi.

Perioadă importantă în relația cu urmașii sau fertilitate pentru doamne și domnișoare!

Scorpion

Luna nouă îți răscolește casa, familia sau sentimentele. Pentru unii dintre nativi poate fi o situație locativă, contract pentru un teren sau fragilitatea unor situații locative, familiale etc.

Senzațiile sunt cele care vor câștiga terenul în aceste zile! Poate vei avea senzația că îmbătrânești sau că timpul trece rapid!

Săgetător

Luna nouă te pune la studiu și la a face primii pași pe teritorii noi, intelectuale sau tehnice sau creative! Îți revin in minte idealurile tale cele mai vechi, cele ale copilăriei!

E vremea dezvoltării negocierilor sau proiectelor de publicitate.

Capricorn

Luna nouă se petrece pe zona ta financiară și îți răscolește modul de viață. Atenție la gelozii, recomandat să muți energiile pe teritoriul nevoilor și să te ocupi intens de ceea ce te ”hrănește”.

Amânări sau nevoia de mai mult ajutor/susținere din partea mamei!

Vărsător

Te vei întreba ”de ce te-ai născut” și care calități sunt mai importante în personalitatea ta. Luna nouă îți pune accentul pe rolul tău și scopurile tale.

Într-o stare de haos trebuie să găsești ieșirea!

Pești

Luna nouă îți cere să termini cât de curând anumite cicluri sau anumite probleme. Trebuie să descoperi tu ”ce anume” în funcție de harta personală lucrurile diferă, dar intuiția nu te va înșela.

O perioadă de tranziție, ba chiar una dintre cele mai importante, acum și până la final de an!

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: