Horoscopul zilei 9 Februarie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi despre a reîncepe sau despre o a doua șansă

Avem nevoie de organizare și în tot ceea ce muncim să știm ce dorim și cum să cerem divinității sau celor ce ne pot ajuta. Noi înșine să știm să ne ajutăm și să ne acceptăm sensibilitatea

Berbec

O zi de muncă și efort susținut. Tot la muncă trebuie să reiei un proiect de la zero sau să oferi o șansă în plus cuiva.

Energie benefică pentru a construi pași durabili

Taur

O zi de foarte mari responsabilități și de evoluție la un nivel superior. Trebuie să fii pregătit de efort și de a începe și tu de la zero anumiți pași. Însăși luatul de la zero este un pas de creștere care îți va asigura o evoluție aparte curând, rapid!

Gemeni

O zi de confruntare cu anumită situație dificilă, în care tot ai nevoie să începi și tu de la zero acel pas. Apropierea de divinitate poate fi rolul noului început.

Rac

O zi de pași importanți pentru relația ta de cuplu. Ești sau ar fi de preferat să fii dispus să dai o șansă nouă implicării tale și să ai încredere cu adevărat!

Leu

O zi de efort și pentru tine și mai ales de multă răbdare. Ești la un pas de o asociere sau de un contract important. Fii pregătit de încă un pic de stres sau de încă o negociere.

Fecioară

O zi de pregătire sufletească pentru un final de săptămână plin. Trebuie ”să îți aduni capitalele” și să te pregătești de responsabilități și multă muncă ce se va termina în weekend!

Balanță

O zi de răbdare și confruntare cu anumite situații în care și tu trebuie să dai o șansă sau să o iei de la zero; cu cineva drag.

Dacă vei vedea reușitele curând poate vei aprecia răbdarea de acum ca pe o alegere bună, o investiție de încredere

Scorpion

O zi de bucurie dimineață, dar atenție la complicații la amiază și spre seară. Pare că ziua ți se încheie cu tensiuni.

Săgetător

O zi de răbdare și pentru tine, în special pe domeniul financiar sau în ceea ce privește actele, negocierile. Ai de repornit un proiect sau de reinvestit o sumă de bani. Nu uita că Mercur este retrograd și pot apărea întârzieri.

Capricorn

O zi de încărcare serioasă și de exigențe de sine. Poate că momentul este recomandat de a fi blând cu tine și de a nu-ți mai impune sute de sarcini grele. Iubirea de sine ”își spune astăzi oful”!

Vărsător

O zi de răbdare și pentru tine, mare parte din timp. Abia târziu în seară vei simți că ai scăpat de starea interioară care te-a agasat. Dar ceea ce va da elixirul zilei tale este o trăire specială și o puternică stare de spirit. Pentru unii de pasiune, pentru alții de răscolire plăcută, pentru alții de mare putere personală.

O zi de aur pentru cei spirituali

Pești

O zi în care te pregătești de a privi paharul cum se umple și te întrebi ce să faci cu el. Nu îți plac conflictele dar parcă nu mai reziști la stres! Poate că nu se va vărsa încă pentru că te decizi să mai ai răbdare și să mai dai o șansă.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: