Horoscopul zilei 6 Februarie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi în care dragostea insistă. Iubirea Sub alte forme și cu alți senzori.

Iubirea care te consumă: de energie, de vitalitate și de puteri! Pentru unii se pare că va fi vorba de iubire toxică, pentru alții de iubire ascunsă, pentru alții de iubire la distanță!

Berbec

Iubirea se manifestă în exces în interiorul tău sau în alegerile tale de astăzi. Ești efervescent și plin de dorințe, sete de iubire și pasiune peste toate acestea.

Weekend de călătorii

Taur

Iubirea îți face cu ochiul și te seduce. Ești plin de pasiune și senzualitatea îți îmbată simțurile. O zi de cununie și cerere în căsătorie pentru unii dintre nativi sau de dialoguri pasionale de dragoste pentru alți nativi.

Gemeni

O zi de armonie în doi și de bucurie cu arome și feromoni. Weekendul este în doi și el. Fii dezinvolt și dă frâu liber sentimentelor arzătoare.

Rac

O zi de creativitate pentru unii dintre nativi și de iubire la serviciu pentru alți nativi. Proiecte de dragoste și un weekend de a repara iubirea.

Leu

O zi de patimă și aventură în exces, un weekend de suflet și despre plăcerile lui!

Fecioară

O zi de destindere prin artă și de iubire care îți vizitează casa. Un weekend de intimitate și pasiune afectivă foarte profundă.

Balanță

O zi de declarații și drumuri de dragoste. Pentru o parte dintre nativi weekendul va fi de delectare și pentru alții va fi un weekend de aventură.

Iubire cu năbădai și multe stări la pachet.

Scorpion

O zi de iubire și pentru tine care va continua starea de ieri. Multe dorințe care îți cer să umpli toate golurile afective cu iubire pasională.

Săgetător

O zi de dragoste și pentru tine. Iubirea de sine are și ea rolul ei. Pentru parte dintre nativi este o zi de pași către aventura marii iubiri.


Capricorn

O zi de secrete și iubire și astăzi. Poate o iubire care îți infuzează visele și dorințele, care îți freamătă prin vene cu intensitate! Un weekend în care îți vei spune: ”ce frumos este să iubești!”

Vărsător

O zi de iubire și pentru tine astăzi, cu planuri de viitor și obiective de călătorie în curând. Ați putea lua o scurtă vacanță sau ați putea să vă decideți la o mutare în viitorul apropiat.

Unii dintre nativi pot să decidă cumpărarea unui inel de dăruit!

Pești

O zi în care excesele în iubire de altădată îți stau amintire și lecție în același timp. Ai vrea să mergi la un spectacol sau să miroși parfumul care în trecut îți umplea casa de vapori de dragoste.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: