Horoscopul zilnic, 5 Februarie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi cu dragoste puternică și povești pline de savoare. Pe de altă parte atenție la stagnări pe anumite paliere de viață!

Recomandarea zilei: domesticește-ți egoul! Măcar pentru o zi ai nevoie să nu fii ostatecul lui! Ai răbdare.

Berbec

O zi de finalizări de probleme, doar mai trebuie să ai un pic de răbdare. La amiază dragostea îți spală așteptarea cu vin sau cu surprize.

O zi plină de așteptări și agitație. Fii înțelegător. Educă-ți răbdarea!

Taur

O zi de răbdare în cuplu și pasiune fierbinte în afara lui!

Gemeni

O zi de rezistență la muncă și nerăbdare pentru a începe weekendul. Culmea este că tocmai astăzi trebuie să muncești peste program. Pe seară dragostea îți încinge șoldurile.

Rac

O zi de răbdare cu anumite frici și temeri. Recomandarea zilei este să îți repeți că totul va fi bine. Va avea efectul scontat un plus de atenție asupra propriei persoane și asupra nevoii tale de siguranță.

Leu

O zi de neplăceri în privința casei sau a familiei. Ai nevoie de răbdare. Pe seară deja ai altă energie și te vei scălda în iubire și în pasiunea sufletului.

Fecioară

O zi de ambiții la care trebuie să faci atenție pentru că te vor pune în situații delicate. O zi cu problemele trecutului care le tot repeți. Recomandarea zilei, lasă complicațiile și adună-ți energiile acasă; acolo unde simți că e locul tău, casa ta!

Balanță

O zi de frici și temeri care ți se reactivează. Iar dacă stai pe loc parcă mai tare te apasă grijile sau fricile. O să fii hiperactiv în încercările tale de a găsi răspunsuri la ”de ce-urile” apăsătoare.
O seară de iubire în cuvinte și de declarații nesfârșite.

Scorpion

O zi de piedici pe care singur ți le pui. Atenție la propriile blocaje. Ai nevoie de inspirație și trebuie să faci un cadou din dragoste.

Săgetător

O zi de plăcere și restart. Ai multe încurcături și un blocaj esențial care te pune să consumi multă energie astăzi. Pe seară însă altă vibrație. Iubirea te încălzește și tu iei inițiativele iubirii!

Capricorn

O zi de așteptări și pentru tine. O dorință pe care vrei să o împlinești pare că se mișcă mai încet decât te așteptai. A două jumătate din zi îți reaprinde flacăra iubirii. Dar iubirea despre care vorbesc este una aparte. O ții secretă!

Vărsător

O zi de picătura care umple paharul. Trebuie să te abții și să reziști încă puțin dacă nu vrei să se și verse paharul plin. Pe seară vei fi în centrul atenției și cu mari satisfacții.
O zi de popularitate cu acid de șampanie

Pești

Orice încerci astăzi vei avea senzația că stai pe loc. De fapt rostul lucrurile va fi acesta. Să știi să ai răbdare pentru cât ai tras de timp altădată. În aceasta constă evoluția ta la acest moment. Recomandarea zilei socializează sau mergi la întâlnire de dragoste!
O zi de evoluție pe orice plan, în care este recomandat să păstrezi răbdarea

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: