Horoscopul zilei 4 Februarie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi în care avem nevoie să nu ne lăsăm purtați de demonii interiori și mai ales să nu facem din orice fleac un mare conflict

O zi de acțiuni durabile și emoții fragile. Ispite vor putea încerca sub forma unor cuvinte dure sau ”limba ascuțită”. Evită să te ambalezi știind despre ce este vorba. Mai bine vindecă infernul din tine și demonii lui decât să cazi în ispită.

Berbec

Ești prins între ciocan și nicovală. Pe de o parte stabilitatea și banii care te interesează dar și nerăbdarea, agitația și lipsa de timp.

O zi plină agitație și tensiune interioară, ai grijă la conflictele din sufletul tău, care te agită și mai mult

Taur

O zi de bună dispoziție și de reproșuri dure pe care le faci persoanei iubite. Te simți puternic și ai senzația că nu este bine între voi. Aveți nevoie de empatie astăzi mai mult ca oricând. Altfel războiul riscă să rupă relația ta pe Mercur retrograd.

Gemeni

O zi de tensiuni și grijă pentru sănătatea ta. O zi în care te poți răscoli și obosi din cauza multelor lucruri pe care trebuie să le faci, dar și din cauza ranchiunei care își face loc în sufletul tău. Nu te lăsa influențat, mai bine caută o terapie; prin râs și zâmbet eventual.

Rac

Astăzi este pentru tine o zi panici pentru cei care nu știu să lase controlul. O zi de consum interior și renunțări, rupturi. Atenție, Mercur este retrograd, așa cum știi, este recomandat să te păstrezi departe de iritare și de agasare.

Leu

O zi de lecții de personalitate și de conflicte. Parcă toți au ceva să îți arate, să te învețe, să te ”atace”. Este important să te păstrezi puternic, indiferent de atacuri. Evită să demonstrezi, mai mult pui gaz pe foc decât să rezolvi ceva. Păstrează lumina interioară în lupta cu întunericul interior și exterior!

Fecioară

O zi de evoluție durabilă, dacă vei ști să crezi în tine și în valorile tale. Dacă îți vei pierde sentimentele, Mercur retrograd poate să îți arate o perioadă de ceață și confuzie. Recomandat să fii bun prieten cu instinctele și cu sufletul tău!

Balanță

Cheltuielile sunt bune atunci când vrei să faci terapie prin rafinament. Ai nevoie de investiții satisfăcătoare, dar evită ”aurul fals”. Ai de purtat unele lupte personale și pare că nu sunt de moment!
Este o zi de mare importanță pentru armonia și echilibrul tău. Caută-le; mai presus de ceea ce pare să fie interesele exterioare!

Scorpion

O zi de mari răutăți și de tensiuni interioare. Evită să te enervezi nu deschide porțile iadului pentru orice! Lasă emoțiile pozitive să te infuzeze și evită răutatea. Atenție la sănătate. În plus, ai nevoie să te vindeci și să te transformi, mai ales dacă reproșurile persoanei iubite te vor pune pe gânduri. Ai și tu defectele tale la care e recomandat să lucrezi prin conștientizare în primul rând. Mercur retrograd îți poate arăta lecțiile de personalitate până pe 20 Feb.

Săgetător

O zi de muncă care te va înnobila dar și cu multă agitație interioară care te va măcina pe interior. Atenție la visele acestei nopți dar și la starea de spirit. Echilibrul interior este de mare preț astăzi. Altfel, fii prudent, sănătatea poate avea ecouri negative!

Capricorn

Ai și tu astăzi senzația că ești între ciocan și nicovală. Prietenii sunt buni și prețioși. Dar visele tale de viitor par fără scrupule. Poți să acționezi orbit de suprafața lucrurilor. Fii sincer cu demnitatea ta și evită să te lași influențat de ”demonii” care îți dau târcoale; din interior prin simțuri și din exterior prin dorințe sau anturaje.

Vărsător

O zi de lecții de personalitate care îți vor sublinia multe eforturi inutile sau ”fata morgana” după care alergi. Probabil profesia îți este vampirul tău de energie astăzi și tot de acolo și luptele ce au rolul lecțiilor.
Familia este energia pozitivă și ispitele vin din exteriorul ei. Fii echilibrat.

Pești

O zi în care trebuie să știi ce alegi și din ce câmp faci parte. Poți să te întorci prin autosabotare contra propriilor interese și chiar a propriei sănătăți sau poți să fii disponibil să înveți cum să înlături ispitele puternice; dintre cele mai puternice.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: