Horoscopul zilei 2 Februarie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Transformări la nivel profund și celular pentru fiecare dintre noi și mai ales pentru cei duri, cruzi, reci! Atenție la nevoia de căldură și de armonie.

Astăzi avem o zi importantă în raportul cu cei din jurul nostru și în poveștile noastre de dragoste. O zi de romantism și pasiune care dă la o parte toată răceala de altădată; sau măcar se luptă contra ei.

Berbec

Ai o zi importantă în cuplu și vrei echilibru, stabilitate, liniște. Ești însetat de armonie și tot ce te agită vrei să se termine. Atenție la certuri și evită să lași duritatea să câștige! Nici chiar fuga de iubire nu este indicată!
O zi de bucurii în doi sau de inhibare a iubirii

Taur

O zi de muncă în echipă și de adus la zi tot felul de taskuri la serviciu. Mai presus de responsabilități și de vechile obiceiuri, astăzi vrei ca munca ta să fie creativă, artistică, plină de creativitate și de rafinament. Succes, ești într-o perioadă de mari transformări și vei reuși!

Gemeni

O zi de sensibilitate, melancolie și dorințe. Vrei să te simți iubit și ai nevoie de iubirea de sine. Ea poate fi sursă de inspirație sau joacă de copii răsfățați.

Rac

Astăzi este o zi de dor de casă și de dorințe de echilibru cu cei dragi. AI nevoie de părinți și de stabilitatea pe care ei ți-o oferă, emoțional mai ales. Vei căuta să aduci rafinamentul la tine acasă și vei fi foarte inspirat să faci totul să fie frumos în ambianța ta și în jurul tău.

Leu

O zi de dialoguri frumoase și despre frumos. Poți să studiezi stiluri și modele, poți să dialoghezi cu oameni frumoși și să îți pui în echilibru toate cele intelectuale. Dorința de a avea cu cine să dialoghezi așa cum îți place va fi foarte prezentă în alegerile tale de astăzi.

Fecioară

O zi de cheltuieli interesante și de cumpărături de bunuri de valoare. Parcă ți-au rămas în gând tot felul de obiecte scumpe și de lucruri rafinate pe care tare ți le mai dorești. Probabil că meriți să îți faci pe plac câteodată, chiar dacă investițiile sunt mari!

Balanță

Luna se află astăzi în zodia ta și ai un restart emoțional. Ești mai intuitivi și mai afectiv, ești mai preocupat de cele ale sufletului și de a obține ceea ce simți. O zi benefică să te ocupi de tine și de toate ale tale: nevoi, plăceri etc.
Este o zi de rearmonizare interioară și de refresh!

Scorpion

O zi de preocupare de sine ai și tu, doar că pentru tine este importantă armonia din subconștientul tău și echilibru tău la nivel personal. Trebuie de asemenea să ai grijă de sănătatea ta și de ceea ce te ajută să îți conservi energia.

Săgetător

O zi de planuri frumoase și de noi obiective în echipă. Ai nevoie de colaboratori noi și trebuie să vorbești cu multe persoane. Este recomandat să îți faci o nouă listă de obiective după ce Mercur va ieși din retrograd: după 20 Feb.

Capricorn

O zi de lecții de personalitate și de transformări la nivel celular și în ADN-ul tău. Se dau tot felul de conflicte între tine și tine, se accentuează tot felul de tensiuni. Atenție la lecția pe care contextele acestei zile ți-o arată și învață fără rigiditate. Uneori ai nevoie să înveți să spui da!
Asocieri de business și noi echipe la serviciu

Vărsător

O zi de transformări interioare care te vor ajuta să evoluezi. Ai grijă ce gândești și ce spui (cu voce sau chiar și în sinea ta), se poate materializa foarte ușor. Este important să fii cât se poate de optimist și nu te lăsa influențat de stări apăsătoare care încearcă să te deturneze de la țelurile tale cele mai înalte.
Când rigiditatea te împinge să cazi, va trebui să urci pe scări pentru a ajuge apoi acolo unde ești acum.

Pești

O zi de transformă și pentru tine. Ai nevoie de un grup de prieteni mai spirituali și vrei s retrăiești sentimente speciale alături de oameni ca tine. Vrei să vezi toată frumusețea universului și vei citi multe ore despre paradoxuri și mistere. O zi de dezvoltare ezoterică și căutări de răspunsuri.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: