Horoscopul zilei, 1 Februarie 2021

Daily-Horoscope-1366x768

Multe energii își vor face simțită prezența astăzi, pe lângă Mercur retrograd. Provocări și lipsă de claritate, nevoia de a reporni de la zero și dezvoltarea spiritului de sinteză vor fi câteva dintre ele!

Astăzi avem nevoie de mulțumire și concentrare. Avem nevoie să ne amintim să râdem și să fim mai relaxați, ne așteaptă nu una ci trei săptămâni de Mercur retrograd!

Berbec

Ești foarte grăbit să termini câteva atribuții la serviciu și să te eliberezi de câteva poveri care ți-au apăsat starea în acest început de an. Va trebui să începi o maturizare a așteptărilor tale.
O zi plină de muncă și de indisponibilitate emoțională.

Taur

Ai o zi de importanți pași. Prima parte din zi se referă la a căuta puteri și a doua parte a zilei se referă la a căuta soluții. Atenție la epuizare și la nevoia de a te simți eficient.

Gemeni

O zi de lecție de personalitate sau de reproșuri pe care singur ți le poți face. Este important să te aduni în forul tău interior și să fii înconjurat de iubire. Este drept, iubirea de sine are și ea rolul ei foarte important azi! Mai ales în a doua parte a zilei.

Rac

Astăzi este multă energie pentru tine. Ai nevoie de sprijin și astfel vei putea să depășești dificultățile care apar. Este important să te adresez celor apropiați și să stabilești o nouă conexiune emoțională cu ei!

Leu

O zi de propuneri importante, dar nu uita că Mercur retrograd poate să îți încetinească planurile și să îți întârzie pașii. Este recomandat să iei mici pauze de rearmonizare și de încărcare a bateriilor cu energie veselă.

Fecioară

O zi în care luna se pregătește să părăsească zodia ta și astfel proiectele tale se vor diversifica. Nu uita să îți păstrezi spiritul de sinteză și să îți deschizi dispoziția inimii pentru că Mercur retrograd poate să te încurce puțin în această perioadă. Astfel că este important să îți asculți sufletul și intuiția, dacă vrei să nu greșești.

Balanță

Prima parte din zi ești încă indispus și cu o stare de neliniște sau de oboseală. Pe măsură ce ziua trece vei renaște și te vei regăsi. Îți vei da refresh și te vei concentra pe prezent, fără griji și fără încordare.
Este o zi de ieșire din îngrijorări și din tensiuni interioare. Adu-ți aminte să râzi și caută un plus de amuzament, veselie, glume.

Scorpion

O zi de bucurii pentru prima parte a ei și de așezare în fundații de proiecte noi. Ai nevoie să fii înconjurat de oameni și să primești multă atenție. Apoi vei dori să rămâi tu cu tine și să retrăiești plăcerea deja primită.

Săgetător

O zi care poate să lase în urmă unele neplăceri și să te arunce în viitor cu diverse vești bune. Ești foarte vivace și poți realiza multe din cele propuse astăzi, chiar dacă poate vei întâlni mai multe piedici dimineață.

Capricorn

O zi de evoluție pe orice plan și în orice domeniu. Simțul datoriei și dorința de reușită te însoțește astăzi oriunde mergi. Ai nevoie să te refaci unele planuri și pentru asta probabil te vei lovi de ceva lecție de personalitate, pe parcursul serii, mai ales.

Vărsător

O zi de eliberare. Ai atâta nevoie să te simți iarăși tu, să arăți ce poți reuși și să demonstrezi cât ești de original și de creativ. Vei putea rezolva unele probleme care te apăsau și apoi gândul îți va sta la drumuri! Vești din străinătate îți vor aduce zâmbetul pe buze.
O zi de bucurie și de refacere alături de persoane ce rezonează cu tine la nivel creativ.

Pești

O zi cu farmecul ei special. Pe de o parte termini ceva ce te obosea și pe de altă parte simți nevoia să îți încarci bateriile într-un mod autentic. Vei căuta să fuzionezi cu cei care te interesează și vei aduce plus de pasiune în amiaza și seara ta.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: