Cine îl înlocuiește azi pe Măruță la emisiune, după ce a fost confirmat cu virusul COVID – 19? Te așteptai?

Maruta emisiune

Cine îl înlocuiește pe Măruță la emisiune? Weekend-ul a venit cu vești neașteptate pentru fanii emisiunii La Măruță: Cătălin a fost confirmat cu virusul COVID – 19. Imediat ce a aflat, prezentatorul și familia lui s-au retras acasă și vor sta în izolare pentru următoarele 14 zile. Cu toate acestea, emisiunea continuă, live, de la ora 15:00.

Magitot îl înlocuiește azi pe Măruță la emisiune

Maruta emisiune

După ce și-a pregătit studioul de acasă pentru edițiile următoare, Cătălin a lansat o provocare online: ”Cum ziceam ceva mai devreme: lumini am, cameră am, îmi trebuie un om în platou! M-am gândit la prietenul meu, Magitot! E băiat talentat… voi credeți că se descurcă?”. Vechi prieten al emisiunii, Magitot nu a stat pe gânduri și i-a răspuns: ”Tu nu ești acolo, o să fiu doar eu singur cu invitații. Poate dacă mă ajuți și intri și tu, vin”.

Maruta emisiune

Maruta emisiuneCătălin i-a promis că-i va fi alături, de acasă, în timp ce Magitot va fi în platou alături de invitați. Așa că a vrut să se asigure: ”Deci, te bagi? Vii mâine la emisiune să mă ajuți?”. Și cum prietenii sunt alături și în momentele dificile, magicianul a acceptat: ”Vin dacă îmi promiți că mă lași și pe mine să vorbesc”.

Fanii emisiunii au putut vedea, apoi, pe contul lui Magitot și o confirmare oficială a acestuia: ”Pentru că prietenul la nevoie se cunoaște, mâine îl voi ajuta pe Cătălin să prezinte ”La Măruță”. Mai exact, eu voi fi pe platou și el mă va ajuta de acasă. Ne vedem la 15:00 pe PRO TV”.

 

 

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: