Horoscopul zilnic, 31 Ianuarie 2021

Ultima zi a lui Venus în zodia Capricornului va închide un ciclu pentru bucuriile din muncă și din competență!

Astăzi vom simți că am făcut tot ce am vrut să facem pe un anumit domeniu și că putem să ne luăm energiile din acel domeniu și să le redistribuim în alte aspecte și domenii de viață.

Berbec

Pare că te-ai liniștit oarecum în ceea ce ține de munca ta și de imaginea pe care ți-ai construit-o în ultimele luni. Vrei să te simți mai liber și să îți îndeplinești și alte scopuri și planuri. Deja pe seară te apuci de noi liste de obiective.
Un mic premiu de imagine poate să te impresioneze astăzi.

Taur

Pare că ți-ai atins scopul în studii și ai căpătat o foarte bună atitudine. Ești pe val și în mare evoluție. Ai ajutor divin și multe femei care vin să te felicite sau să te susțină.

Gemeni

O zi de sete de viață. Ai tot dezgropat terenuri pentru a căuta răspunsuri și mistere. AI săpat suficient și te oprești din arheologie pentru a merge către noi orizonturi. După ce ai aflat atât de multe în plan spiritual, vrei acum să descoperi lucruri diferite într-o nouă aventură.

Rac

Ai o zi de bucurii în cuplu și pare că ești mulțumit de starea de armonie pe care ai reușit să o atingi. Te vrei mai implicat în zona spirituală a vieții și vei căuta să captezi atenția persoanei iubite pe același teme; cine știe; poate mergeți împreună la hipnoză sau la terapii, yoga, etc.

Leu

O zi în care tragi concluziile pe multe planuri! La serviciu pare că s-a rezolvat o tensiune și că începe să se rezolve o problemă. Ești mai dornic de rafinament și te-ai cam săturat de responsabilități și puritate, exemplaritate etc. Ai planuri artistice pentru viitorul apropiat!

Fecioară

O zi care îți dezvăluie noi teritorii și îți oferă poftă de noi preocupări. Ești pregătit să mai găsești un al doilea sau al treilea job și să te avânți în noi servicii. Vrei să te simți important în ochii tăi!

Balanță

Ai aranjat toate după gustul tău și ți-ai făcut totul cald în prejma ta. Acasă e frumos, cei dragi sunt mai bine, totul este foarte calm și ai o mare sete de spontaneitate. Vrei să te distrezi și să îți faci prieteni noi.
Este o zi de mici bucurii și în care te hotărăști să lași trecutul în urmă!

Scorpion

Ai astăzi o zi care pare că îți va schimba unghiul din care priveai problemele și ai poftă să schimbi defectele în calități.

Săgetător

O zi care îți arată o mulțumire și o stabilitate. Pare că ai făcut toate eforturile dorite și că acum te poți porni la drum pe această nouă cale pe care începi să o trasezi în forță. Probabil că te vei apuca de ceva studii, am spune!

Capricorn

O zi care te mulțumește și care te face să te feliciți tu singur! Mare lucru, ce-i drept! Ai o mare poftă de proiecte noi și de mai mare implicare în ceea ce ține de tehnic și online! Probabil că a venit vremea să crești și pe alte paliere și să dezvolți alte proiecte.

Vărsător

Te pregătești și tu de schimbări. Există viață și cu Mercur retrograd, îți vei spune. Și cum te știm, foarte original, vei avea chef de mari transformări de look!
O zi de creștere a stilului de viață și a gradului de mulțumire de zi cu zi.

Pești

O zi cu multe planuri puse în ordine și cu poftă de aventură. Vrei să riști sau să intri în alt gen de proiecte și alt gen de anturaje. Este un început promițător care ți se arată!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: