Horoscopul zilnic, 30 Ianuarie 2021

Astăzi începe primul aspect din an care va face diferențe: Mercur retrograd în Vărsător!

În după-amiaza acestei zile avem iată prima intrare a lui Mercur în mers retrograd. De aceea este important să avem în vedere tot ceea ce ține de aspectul intelectual și mental. Tot ce se referă la internet, telefon și calculator, tehnică de calcul și mașini, transport, drumuri, mai ales după ora 17!

Berbec

Ai nevoie să simplifici lucrurile pentru viitor. Nu te mai complica în soluții sau în idei ci fii cât se poate de atent la ceea ce este de fapt simplu. De astăzi și pentru 3 săptămâni trebuie să te gândești din nou la obiectivele și la prioritățile tale.
Mercur retrograd îți va schimba atitudinea față de viitor și îți va aduce alți îngeri păzitori dar și daruri de terapie și terapeut

Taur

Atenție la sănătatea mamei în perioada ce urmează, dar și la înțelegerea ta cu ea. Ironia față de cei dragi sau lipsa de sinceritatea față de tine și față de prieteni poate să îți răscolească această zi.
Mercur retrograd îți va aduce unele lecții de personalitate: trebuie să înveți schimbarea și libertatea interioară la serviciu!

Gemeni

Astăzi ai noi planuri pentru ceva drumuri. Se poate anula unul sau poate să apară neprevăzut o veste din străinătate. Ai nevoie de o schimbare de mentalitate și de cursuri noi în zona tehnică sau online.
Mercur retrograd îți va răsturna un pic săptămânile ce umrează. Schimbări de valori și de credințe!

Rac

O zi de comunicare, de preocupări intelectuale. Ai vrea să studiezi ceva legat de telepatie, sau să o dezvolți chiar. Un teritoriu încă necunoscut pe care vrei să îl dezgropi, cel al creativității!
Mercur retrograd îți va da poftă de călătorii psihice și de studii în psihologie sau astrologie!

Leu

Astăzi este o zi de priorități financiare și planuri de investiții. Trebuie să fii atent la raportul cu ceilalți și la înțelegerea în cuplu. Ziua îți va oferi energii ce au legătură cu trecutul tău, cu promisiunile la reîncarnare și cu amintiri de la naștere.
Mercur retrograd îți va arăta diferența între: de unde vii și încotro trebuie să mergi!

Fecioară

Luna este de astăzi în zodia ta și îți va da un refresh emoțional. În același timp, patronul tău Mercur intră în retrograd tot astăzi. A se înțelege cât de ocupat vei fi cu tine și cu ale tale!

Mercur retrograd îți va da poftă să te simți de ajutor umanității și să lucrezi cu tine, să purifici viața ta de zi cu zi!

Balanță

Astăzi ai o zi de introspecție și de conservare a energiei. În perioada următoare atenție la nevoia de a fi mai puternic dar și la vindecarea copilului din tine. Trebuie să vezi cum ești ca partener și cum te percepi tu pe tine atunci când ceilalți te apreciază.
Mercur retrograd îți va aduce preocupări și pasiuni tehnice, dar mai ales o mare poftă de joacă!

Scorpion

O zi care te pune pe gânduri; și la propriu și la figurat! Lecție de personalitate pe de o parte și planuri de organizare a viitorului. Acasă cineva nu este prea mulțumit, iar tu poți fi foarte irascibil și poți lua lucrurile personal foarte ușor.
Mercur retrograd îți va aduce tot felul de certuri cu cei dragi. Atenție la sănătatea cuiva din familie!

Săgetător

Astăzi ai și tu o lecție de personalitate: atenție la detalii și la cei care merită aprecierea ta! Ai o zi foarte antrenantă și la muncă și în societate, este ziua ta în care poți evolua rapid.
Mercur retrograd îți va pune puțin ”nervii pe bigudiuri”; atenție la mașină, la permis și la lipsa de concentrare, drumuri greșite, ore sau întâlniri ratate; trebuie să îți amintești sau să înveți să mergi!

Capricorn

O zi care te pune pe învățat și în care ți-e sete să știi totul. Vrei ”să despici firul în patru” și să explici inexplicabilul. Eforturi în cunoaștere și în eficiență. O organizare generală sau un inventar ți se potrivește pentru azi.
Mercur retrograd îți va aduce întârzieri financiare și planuri îngreunate. AI de rezolvat unele problme de la vârsta mică: 0-2 ani!

Vărsător

Astăzi Mercur intră în retrograd în zodia ta! Fii pregătit de 3 săptămâni ”nebune”. Ai nevoie să te pui semințe noi în pământul personalității tale.
Mercur retrograd îți va aduce interes pentru copii și pentru spiritualitate!

Pești

Ai tu nervii tăi astăzi, mai pe toată lumea așa. În final te vei certa cu cineva, probabil. De fapt ziua îți arată că ești un pic cam plin de nemulțumire! Ai nevoie să te ocupi mai mult de treburile personale, dar intrarea lui Mercur în retrograd îți va muta ideile peste tot!
Mercur retrograd îți va aduce multe nemulțumiri la suprafață, pentru a te ocupa de tine și de subconștientul și sănătatea ta; mai ales dacă suferi de ”sindromul eroului”!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: