Horoscopul zilnic, 29 Ianuarie 2021

Luna plină este în continuare în manifestare și cu ecou pentru astăzi

Sensibilitate și nevoia de vertebralizare. Cât de important este confortul și cât de importantă este libertatea interioară! Răspunsul îți va da putere să alegi ce anume vei îmbunătăți pe viitor și ce anume vei opri la prezent.

Berbec

Schimbările din viitor presupun și cheltuieli și ieșirea din confort. Dar pentru a avansa trebuie să scapi de trac și de teama de integrare sau de renunțare la autonomie din când în când.

Ai nevoie să te deschizi spre prieteni, raport cu ceilalți și multe interacțiuni cu oameni care pot să îți sublinieze anxietățile

Taur

O zi de vertebralizare și de reașezare în valori vechi și noi. Confortul și acceptarea propriei persoane sau cariera și binele profesional deasupra orice. Ești în cea mai benefică perioadă personală și este recomandat să nu lași lucrurile exterioare să îți împiedice oportunitățile.

Gemeni

Evoluție în străinătate sau deschideri de mare amploare. Poți atinge succesul cel mai important din viața ta, doar ai nevoie sa termini fricile interioare și obsesiile. Ai nevoie să vindeci maleficul din sinea ta pentru că tendința autodistructivă nu te prea lasă să avansezi!

Rac

O zi de conflicte interioare ai și tu. Confortul este un mod de a te menține în trecut, deși inima vrea să simtă eliberare de toate acele emoții și energii negative. Tu decizi care va conta mai mult pentru tine și ce alegi să faci.

Leu

O zi de dramă sau de rezistență. Plină de provocări și această zi de final de săptămână! Te poți ridica la înălțimea propriilor așteptări și poți obosi cât mai trebuie să tot demonstrezi și să îți demonstrezi. O lecție de ”obsesie a controlului” poate să se evidențieze foarte bine. Atenție la reproșurile persoanei iubite!

Fecioară

O zi de mâhnire interioară dar de mândrie la serviciu. Ai tot ce vrei și rutina ta se transformă foarte benefic. Ba chiar extravagant. Dar totuși în sinea ta ceva drama continuă să te apese. Ai nevoie să deschizi catalogul și să înveți valoarea lucrurilor.

Balanță

O zi de creativitate spirituală și de spirit de creație. De acum te poți decide să lași deoparte pericolele și provocările pentru a simți vacanța, relaxarea și libertatea interioară.

O zi de recâștigare a prietenilor sau a fuziunii tale cu cele din jur; rearmonizare

Scorpion

Nu te enerva! La cât de tensionată este ziua, asta mai îți lipsește să pui sare pe rană! Atenție la tendința distructivă și la lipsa ta de toleranță la slăbiciune. Nu te contra cu toată lumea și încearcă să vezi funcționalitatea fiecărui pas. Iuțeala poate să te defavorizeze!

Săgetător

La anumite capitole te-ai învăța deja cu o rutină, doar că ea te încurcă și nu te lasă să avansezi. Ai transformat-o în încăpățânare și vei pierde ore în șir încercând să îi convingi pe alții …cât de ”valoroasă” este rigiditatea ta! Iar când alții exagerează și te vezi în oglindă, deja te pierzi. Învăță să renunți la ”valorile” care îți fac rău sau care te agită.

Capricorn

O zi de decizii. Spuneam ieri că trebuie să fii inspirat și să îți asumi alegerea. Dacă nu te-ai decis încă, atunci cere sfatul unui prieten; deși astrologic vorbind e momentul realizărilor financiare și alegerea ar fi mai indicată așa.

Vărsător

Și astăzi ai una dintre cele mai semnificative zile. Refresh și curaj mai mult ca oricând. Se prevăd cele mai mari realizări dacă vei avea puterea de a izgoni ”demonii” de la cei mai apropiați ai tăi, sau dacă vei porni o mică revoluție a luminii.

Și cei dragi pot avea energie negativă, dar probabil că nu poți iubi acest lucru la ei! Te-ai convins și nu mai vrei să încerci…așa că vei fi dezinvolt!

Pești

O zi de a ieși din orice criză personală și din orice dramă. Pe tine dialogul despre valori te va ajuta cel mai mult. Ai nevoie să știi pe ce să pui preț și pe cei să pui praful!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: