Luna plină, 28 Ianuarie 2021

Lună plină în Leu și vindecare pentru unii și drame pentru alții

Ca oricare lună plină avem astăzi o zi de sensibilitate și de emoții. Lupta dintre vară și iarnă în fiecare dintre noi! Fie ca vara să câștige, prin pasiunea ei și prin căldura ei electrizantă!

Berbec

Ai o zi de neplăceri cu prietenii și va trebui să îți alegi de care parte vrei să mergi. Pe partea căror prieteni vrei să rămâi și care sunt cei pe care îi vrei în viitorul tău.

Luna plină îți subliniază câteva aspecte mai de suflet; precum iubirea de sine! Și dramele din lipsa/dezechilibrele ei!

Taur

O zi de lecții de personalitate și de schimbări; poate cele mai mari schimbări pe care vreodată ai îndrăznit să le faci. Așadar, ieși din confort și transformă-te!

Luna plină îți subliniază schimbarea în carieră și mari realizări ce poți avea dacă vei îndrăzni să te schimbi!


Gemeni

O zi de amprentă asupra personalității tale. Situații de viață menite să îți aducă discuții vindecătoare și eliberarea ta din traume sau suferințe. Se pare că geamănul pozitiv va găsi susținere să îl ajute pe geamănul negativ.

Luna plină îți subliniază libertatea interioară și dorința de a alege tu ceea ce vrei să devii!


Rac

Și tu ai astăzi nevoie de prieteni și de te simți liber în sinea ta. Financiar vorbind vrei să învingi orice piedici și pentru asta te pregătești de investiții și de pus bani deoparte pentru investiții viitoare. Vei vindeca instabilitatea financiară și vei ieși la lumină!

Luna plină îți subliniază coborârea cu picioarele pe pământ; pe un pămând foarte fertil, cel al creativității

 


Leu

O zi de refresh și de emoții intense. Fie te vei simți victimă, fie vindecător. O zi de noi începuturi în care poți primi tot felul de reproșuri pentru a te vindeca. Ideal ar fi să iei reproșul ca pe o ocazie de transformare!

Luna plină îți aduce provocări pentru a te ridica la înălțimea altora!

 

Fecioară

O zi de vindecare ce va ridica toate preocupările tale la standarde noi de lumină interioară și de confort interior. Ești foarte sensibil astăzi, atât de sensibil cât să te provoace la schimbări!

Luna plină îți subliniază drame interioare care te destabilizează și se cer vindecate: din subconștient sau ”de sub preșul sub care le-ai pus”

Balanță

O zi de detensionare și creativitate. Trebuie să vindeci o nevoie de independență prea acută și să te lași înconjurat de prieteni valoroși.

 

Luna plină îți subliniază un moment ideal de vindecare de frica de a pierde controlul și deci de o mare nevoie de relaxare și astfel, vindecarea de tensiuni!

Scorpion

O zi cu lecții de personalitate: dramele! Trebuie înveți să te detașezi și să vindeci așteptările.

Luna plină îți subliniază cum poți să te frustrezi din dramatizare și cum poți vindeca pentru a rămâne integru


Săgetător

O zi cu artificii pentru tine. AI și tu de vindecat o dramatizare sau o exagerare, pentru a putea fi eficient și pentru a negocia corect ceea ce vei avea de pus în practică pe noile contracte ce te așteaptă.

Luna plină îți subliniază că ai tendința să exagerezi și să te corectezi


Capricorn

O zi de lecții interesante. Dramele și interesele se vor bate cap în cap. Trebuie să alegi unde vrei să reușești momentan: spiritual sau financiar!

Luna plină îți subliniază inspirația de a alege

 

Vărsător

O zi de mari reușite și de a pune punctul pe ”i” și pansament pe rană! Ai tot ceea ce îți trebuie vreodată să te apuci de orice ai dori vreodată. Perioada este mai excepțional ca oricând. Momentul pe care l-ai așteptat mereu. Entitatea zodiei tale se bucură de toată susținerea. Vei provoca în putere pe cei de care te temeai sau care erau greu de detronat.

Luna plină îți subliniază sfidare contra abuzului sau revoluție contra celor care te-au incitat

Pești

O zi de drame și pentru tine. Ai nevoie să te vindeci de tot felul de frici sau condiționări. Și de drame dacă nu te simți util sau dacă simți ca la serviciu colegii nu au nevoie de ajutorul tău. Sau poate te simți nesolicitat și tot trebuie să vindeci!

Luna plină îți subliniază nevoia de vindecare și de eliberare interioară!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: