Dubai și DJ David Guetta își unesc forțele pentru o ediție caritabilă unică #UnitedAtHome Dubai Edition din heliportul Burj Al Arab Jumeirah

Dubai și DJ David Guetta își unesc forțele pentru o ediție caritabilă unică #UnitedAtHome Dubai Edition din heliportul Burj Al Arab Jumeirah! David Guetta va performa un set unic de Dj Livestream de la Dubai, in data de 6 februarie 2021.

Superstarul francez și rezident în Dubai, David Guetta, clasat pe locul 1 în topul DJ-ilor la nivel mondial în 2020, va oferi un show incredibil fanilor din întreaga lume pe heliportul iconicului Burj Al Arab Jumeirah. Evenimentul exclusiv online va fi disponibil gratuity. Fanii din Dubai pot urmări spectacolul sâmbătă, 6 februarie 2021 pe YouTube-ul lui David Guetta: https://youtu.be/xaurMcGqZHU.

Dubai și DJ David Guetta, ediție caritabilă unică

Pus în scenă pe fundalul frumosului apus de soare al Dubaiului, al artificiilor și al spiritului inimitabil, este o producție uimitoare de muzică și lumini concepute pentru a contribui la eforturile de menținere în lumina reflectoarelor globale a orașului și a ofertei sale diverse. David Guetta își dedică show-ul acestui oraș pe care îl cheamă ”acasă” și își invită milioanele de adepți din întreaga lume să se reunească pentru evenimentul online la legendarul reper din Dubai, într-un spectacol de solidaritate, speranță și optimism, pe măsură ce lumea continuă să lupte împotriva pandemiei.

David Guetta UnitedAtHome Getty Images

Prin acest eveniment unic, David Guetta își propune să strângă fonduri pentru susținerea UNICEF, precum și pentru campania de educație neîntreruptă din Dubai Cares, o campanie națională de strângere de fonduri care abordează impactul focarului COVID-19 asupra educației copiilor și tinerilor. Campania a solicitat comunității EAU să facă donații financiare și în natură în sprijinul copiilor și tinerilor din familii cu venituri mici care nu își permit să cumpere un computer desktop, laptop sau tabletă pentru a se alătura colegilor lor în învățarea la distanță din siguranța lor, de acasă.

Vorbind despre spectacolul său caritabil unic, David Guetta a spus: „După Miami, New York și Louvre din Paris, sunt foarte mândru să anunț că ne îndreptăm spre vârful iconicului Burj Al Arab Jumeirah pentru un alt spectacol United At Home, de data aceasta într-un oraș care este drag inimii mele: Dubai. Până în prezent, am strâns peste 1,6 milioane de dolari, mulțumită tuturor celor din întreaga lume care au luat parte la acest lucru. În aceste momente dificile, sperăm să aducem confort, bucurie și sprijin prin puterea muzicii și a emoțiilor. Am sprijinit multe organizații caritabile și am contribuit la schimbarea reală a vieții oamenilor în timpul pandemiei. Continuăm astăzi în această direcție, beneficiari fiind UNICEF și Dubai Cares. ”

Întregul eveniment va fi disponibil online, pentru a vă bucura, gratuit.

Când urmăriți spectacolul:

Data: sâmbătă, 6 februarie 2021

Ore:

DUBAI 6PM/ CAIRO 4PM/ MOSCOVA & RIYADH 5PM/ MUMBAI 7:30PM /HONG KONG 10PM / TOKYO 11PM / PARIS 3PM/ LONDRA 2PM/ NEW YORK 9AM.

Unde urmăriți spectacolul:

Spectacolul complet poate fi văzut pe YouTube-ul lui David Guetta aici: https://youtu.be/xaurMcGqZHU

Link pentru donații online: https://davidguetta.com/donate/

În calitate de susținător al industriei de divertisment și al artelor, Issam Kazim, Director Executiv al Dubai Corporation for Tourism and Commerce Marketing (Dubai Tourism) a comentat: „Dubai Tourism este mândru că sprijină eforturile continue ale artistului internațional premiat David Guetta și stăm împreună solidar cu oamenii din întreaga lume. Suntem, de asemenea, recunoscători pentru sprijinul și eforturile depuse de UNICEF, Dubai Cares și Jumeirah Group pentru a valorifica punctele forte ale orașului pentru o cauză demnă, în special în aceste vremuri dificile, inițiativă care a fost lansată pentru a răspândi pozitivitatea între comunități și culturi și pentru a aduce naționalitățile și mai aproape. Această performanță online inovatoare și înălțătoare a lui David Guetta deasupra reperului iconic al Burj Al Arab Jumeirah este simbolul puternicului sentiment de vitalitate și optimism care predomină în oraș. Încurajăm fanii din întreaga lume să privească spectacolul lui David Guetta online și să se bucure de un spectacol muzical spectaculos din siguranța și confortul caselor proprii.”

Vorbind despre importanța dăruirii și solidarității în cadrul comunității pe fondul pandemiei COVID-19, Dr. Tariq Al Gurg, Director Executiv la Dubai Cares și Membru al Consiliului de Administrație al acesteia, a declarat: „Suntem foarte bucuroși să facem parte din această inițiativă de impact alături de David Guetta, un renumit DJ mondial, care va juca, fără îndoială, un rol în atenuarea efectelor pandemiei în felul său, lăsând o amprentă pozitivă asupra comunităților și aducând optimism și bucurie atât de necesare în timp ce ne recuperăm post-pandemie. La Dubai Cares, ne menținem angajamentul de a ne continua călătoria împreună cu partenerii noștri și de a avea un impact durabil și pozitiv în viața copiilor și tinerilor, prin creșterea în continuare a implicării noastre, care a ajuns până acum la peste 20 de milioane de beneficiari în 60 de țări în curs de dezvoltare. Cu David Guetta și cu milioanele sale de adepți din întreaga lume, putem extinde aria de transmitere a acestui mesaj la nivel global și suntem privilegiați la Dubai Cares să fim beneficiari de caritate ai inițiativei sale globale cu Dubai Tourism. Această contribuție la campania de educație neîntreruptă reflectă cu adevărat valorile adânc înrădăcinate ale unor figuri renumite din scena de divertisment și artă, în a oferi ceva comunității EAU, în ciuda momentelor critice cu care ne confruntăm în timpul pandemiei COVID-19. Este imperativ să ne amintim că toți copiii de astăzi sunt medicii, cercetătorii, profesorii și liderii de mâine. Ar trebui să ne asigurăm că, în momente ca acestea, învățarea nu trebuie întreruptă și educația trebuie să continue într-o formă nouă prin învățare mixtă și la distanță.”

Education Uninterrupted speră, de asemenea, să atenueze povara asupra părinților care joacă un rol cheie în învățarea la distanță a copiilor lor, precum și să sprijine profesorii în eforturile lor de a continua să ofere educație de calitate elevilor în timpul pandemiei COVID-19 și nu numai. Donațiile pot fi făcute la acest link: https://www.dubaicares.ae/supports-us/education-uninterrupted/

Alexander Lee, director comercial al Jumeirah Group, a concluzionat: „Este o onoare să găzduiești un eveniment atât de excepțional pentru o cauză atât de demnă, în parteneriat cu Dubai Cares, UNICEF și Departamentul Dubai pentru Turism și Comerț Marketing, pe punctul cel mai înalt a unuia dintre cele mai iconice și mai populare hoteluri din lume, Burj Al Arab Jumeirah, hotelul de referință al grupului Jumeirah. Această inițiativă face parte din multe experiențe incredibile aduse în Dubai și se alătură ultor evenimente spectaculoase și memorabile care au avut loc pe heliportul nostru, captând atenția publicului din întreaga lume și creând un buzz pentru Dubai, evenimentul în cauză și, bineînțeles, oaspeții noștri. De-a lungul anilor am găzduit multe evenimente captivante la Burj Al Arab Jumeirah, inclusiv Roger Federer vs. Andre Agassi – meci de tenis, Sky Fight al campionului de box Anthony Joshua, echipa de Formula 1 Red Bull Racing -cascadorie, demonstrația specială de golf a campionului Rory Mcllroy și aventura unică în viață a Red Bull

X Fighter Danny Torres, când a sărit cu bicicleta de pe un elicopter pe heliport. Toate acestea au evidențiat Dubaiul ca o destinație de vârf care merită descoperită de nenumărate ori. ”

– Final-

Despre Departamentul de Marketing al Turismului și Comerțului din Dubai (Dubai Tourism)

Având viziunea finală de a poziționa Dubaiul ca principală destinație turistică și centru comercial din lume, misiunea Dubai Tourism este de a crește gradul de conștientizare a Dubaiului în rândul publicului global și de a atrage turiști și investiții interne în emirat. Dubai Tourism este autoritatea principală pentru planificarea, supravegherea, dezvoltarea și comercializarea sectorului turistic din Dubai. Comercializează și promovează sectorul comercial al Emiratului și este responsabil pentru acordarea de licențe și clasificare pentru toate serviciile de turism, inclusiv hoteluri, operatori de turism și agenții de turism. Mărcile și departamentele din portofoliul Dubai Tourism includ Dubai Business Events, Dubai Calendar și Dubai Festivals and Retail Establishment.

Despre David Guetta

Există artiști și animatori care ating succes și popularitate, dar puțini au influența și rezistența de a redesena granițele dintre genuri și de a remodela dinamica industriei. „When Love Takes Over”, primul single al albumului său „One Love” din 2009, a reușit să fie numărul 1 în Marea Britanie, piesa Black Eyed Peas, produsă de Guetta, „I Gotta Feeling”, a devenit un hit la nivel mondial, în topul topurilor din 17 țări. . De-a lungul deceniului, succesul lui Guetta a fost scos din top. La nivel global, a acumulat peste 50 de milioane de vânzări record, în timp ce numărul său total de fluxuri este de peste 10 miliarde. A primit numeroase certificări Platinum și Gold, a fost numit „EDM Power Player” de Billboard și a câștigat două premii Grammy din șase nominalizări. Pe lângă abilitățile sale de DJ câștigate cu greu, el este prolific în studio și lucrează cu artiști precum Madonna, Rihanna, Lady Gaga, Snoop Dogg, Martin Garrix, Usher, Sia, John Legend, Nicki Minaj, Sean Paul, Kelly Rowland, Showtek , Avicii, Ne-Yo și Akon, pentru început. Cel de-al șaptelea album de studio intitulat ‘7’, a inclus piese uriașe de muzică electronică precum „2U” cu Justin Bieber, „Flames” cu Sia, „Don’t Leave Me Alone” cu Anne-Marie, „Goodbye” cu Jason Derulo, Nicki Minaj și Willy William și „Say My Name” cu J Balvin și Bebe Rexha plus un al doilea disc de piese de dans underground, înregistrat sub aliasul Jack Back al lui Guetta. Cu abordarea sa extinsă și schimbătoare de jocuri, el este mai mult decât un DJ și producător: a făcut ca muzica de dans să ajungă la mainstream, a fuzionat muzica urbană, electronică și pop în noi genuri populare și a reușit să rămână în fruntea jocului de zeci de ani. David Guetta cu siguranță nu a terminat de a arăta lumii sunetul său incredibil și putem spune că, în această etapă a carierei sale, David știe exact de unde să-l ia.

Follow David Guetta: Official |Twitter | Instagram | Facebook

Despre Jumeirah Group:

Jumeirah Group, membru al Dubai Holding și o companie globală de hoteluri de lux, operează un portofoliu de clasă mondială de peste 6.500 de chei cu 26 de proprietăți din Orientul Mijlociu (inclusiv pilotul Burj Al Arab Jumeirah) din Europa și Asia, cu mai multe proprietăți în prezent construcție pe tot globul.

Sănătatea și siguranța oaspeților și a colegilor este cea mai mare prioritate a Jumeirah Group. A implementat o serie de măsuri de protecție în toate hotelurile sale, respectând în același timp strict directivele guvernamentale ale fiecărei piețe. Demonstrând angajamentul lui Jumeirah de a-și opera hotelurile la cele mai înalte standarde globale, 12 dintre hotelurile sale dețin eticheta Bureau Veritas Safeguard, Jumeirah Al Naseem fiind primul hotel din lume care a primit prestigioasa certificare. Grupul colaborează îndeaproape cu Bureau Veritas pentru a-și certifica portofoliul mai larg.

www.jumeirah.com

Despre Dubai Cares:

De la înființarea sa în 2007, Dubai Cares, parte a inițiativelor globale Mohammed bin Rashid Al Maktoum, lucrează pentru a oferi copiilor și tinerilor din țările în curs de dezvoltare acces la educație de calitate prin proiectarea și finanțarea de programe care urmăresc să fie impactante, durabile și scalabil. Până în prezent, organizația filantropică globală din Emiratele Arabe Unite a lansat cu succes programe de educație care au atins peste 20 de milioane de beneficiari în 60 de țări în curs de dezvoltare. Dubai Cares joacă un rol cheie în contribuția la atingerea Obiectivului Națiunilor Unite de Dezvoltare Durabilă (ODD) 4, care are ca scop asigurarea unei educații incluzive și de calitate pentru toți și promovarea învățării pe tot parcursul vieții până în 2030, prin sprijinirea programelor în dezvoltarea timpurie a copilăriei, acces la educația primară de calitate și învățământul secundar, educația și formarea tehnică și vocațională pentru tineri, precum și un accent special pe educația în situații de urgență și crizele prelungite.

Mai mult, Dubai Cares adoptă o abordare strategică pentru a îmbunătăți înscrierea elevilor și rezultatele învățării printr-un model integrat de sănătate și nutriție școlară care este alcătuit din activități de deparazitare școlară, hrănire școlară și WASH (apă, salubritate și igienă) în școli. Dubai Cares este membru al Departamentului Comunicațiilor Globale al ONU (ONU DGC), precum și o organizație neguvernamentală înregistrată în cadrul IACAD, autoritatea de reglementare a activităților caritabile din Dubai. Organizația filantropică globală din Emiratele Arabe Unite este autorizată să strângă fonduri prin donații directe și campanii de strângere de fonduri, precum și să proceseze toate aprobările de permise cu IACAD. Voluntariatul este un instrument puternic pentru Dubai Cares pentru a implica oamenii în abordarea provocărilor de dezvoltare. Dubai Cares adună comunitatea mai largă din Emiratele Arabe Unite printr-un spectru larg de inițiative de voluntariat și conștientizare care sunt legate de mandatul său global.

Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați www.dubaicares.ae

Donații pe: www.davidguetta.com/donate

Despre UNICEF

UNICEF lucrează în unele dintre cele mai dure locuri din lume, pentru a ajunge la cei mai defavorizați copii din lume. În peste 190 de țări și teritorii, UNICEF lucrează pentru fiecare copil, pretutindeni, pentru a construi o lume mai bună pentru toată lumea.

www.unicef.org

UNICEF nu susține nicio companie, marcă, produs sau serviciu.

Foto: Getty Images/DTCM

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: