Horoscopul zilei 27 Ianuarie 2021

Ne apropiem de luna plină și toate se vor sensibiliza în crescendo pe parcursul acestei zile.

O zi de emoții și sensibilitate cu multă intuiție și doruri de trecut!

Berbec

Astăzi trebuie să te ocupi de casă pentru că așa simți. Ești preocupat și foarte implicat în chestiuni care ți se par urgente și care te-au tot deranjat. Ceva care, probabil, te face să te simți util.

Multe sensibilități pentru tine astăzi și probabil ceva frustrări mai vechi!

Taur

O zi de acte a le casei sau de dialoguri și negocieri, poate despre casa ta sau despre casa cuiva apropiat. Aspect benefic pentru stabilirea unei vânzări!


Gemeni

O zi despre cumpărături ale casei și despre afacerea familiei. Stabilitatea ta emoțională și nevoia de a te simți acasă vor fi astăzi foarte importante pentru tine!


Rac

O zi cu bucurie și sentimente de implicare. Vrei să faci totul așa cum ai văzut în familie și dorul de ai tăi îți dă astăzi puteri noi. Și pentru tine priorități de casă și familie!


Leu

Te preocupă mama sau în secret vrei să investești niște bani pentru o casă, fie ea de vacanță, fie ea de zi cu zi. Îți faci calcule și planuri fără a cere păreri!

 

Fecioară

O zi de foarte multe planuri. Ai nevoie de transformări în ceea ce privește sensibilitatea ta și ai nevoie să devii mai emoțional sau mai disponibil emoțional pentru viitor.

Balanță

O zi de priorități profesionale privind marea casă, familie, societatea în care te învârți. Atenție la lecție de personalitate dar și la frustrările celor cu care vei interacționa.

Multă muncă

Scorpion

O zi de evoluție și de planuri de familie. Probabil se referă la un mare pas, cumpărarea unei case sau schimbarea statutului tău!


Săgetător

Ai și tu o familie care necesită mai multă atenție din partea ta; este familia ta de suflete și casa ta spirituală. Este o zi benefică rugăciunii sau vizitarea unui lăcaș de cult!


Capricorn

O zi de preocupare în doi și în special trebuie să dedici dăruirea ta ”familiei care te-a adoptat”, familia persoanei iubite. Soacra are nevoie de tine!

 

Vărsător

O zi de eficiență și dedicare. Ești peste tot și asculți pe toată lumea, ajuți pe cei de la serviciu, pe cei ai tăi și aproape te epuizezi tot servind serviciile tale în stânga și în dreapta!

 

După serviciu, seară romantică!

Pești

O zi de reașezare pe fundația construită și multe de făcut. Ai nevoie să repari ceva la serviciu. Pe seară atenție la sănătatea stomacului!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: