Horoscopul zilei 26 Ianuarie 2021

Astăzi avem energie emoțională. Unii sunt mai fragili, alții mai intuitivi, alții mai frustrați, alții mai iubitori.

O zi de tensiuni, în care intuiția sau sensibilitatea ne ajută să gestionăm energia agitată.

Berbec

Situațiile familiale te sensibilizează, deși tu ai luptele tale foarte strânse în plan profesional sau financiar. Ai nevoie să te simți iubit sau acceptat de cei dragi.

Atenție la șantajul emoțional de acasă

Taur

O zi în care ești angrenat puternic în tot felul de tensiuni personale sau profesionale și tot felul de lecții de personalitate. Ai nevoie să ”te plângi” cuiva apropiat și să te simți acceptat intelectual.


Gemeni

O zi de promisiuni financiare sau de cheltuieli impulsive. Acum vrei, acum nu mai vrei, poți fi ușor schimbător în business. Adevărul este că ziua te va impulsiona să redescoperi bucuria și pragmatismul: prin senzații și emoții.


Rac

Luna pătrunde pe teritoriul zodiei tale și te restartează. Ai nevoie să fii mai atent la tine și la nevoile tale reale. Poți fi reticent sau singuratic, izolat, trist. Ai nevoie să te validezi și să te accepți așa cum ești și mai ales ai nevoie de a restarta iubirea de sine!


Leu

O zi de indigestie și probleme digestive; la propriu sau la figurat. Trebuie să te ocupi de emoțiile negative care te macină în forul tău interior și să te vindeci frustrările ce te consumă!

 

Fecioară

O zi cu multe transformări. Ai deschidere emoțională și ești plin de sensibilitate. Intuiția se face prezentă în gândurile tale și te va ghida către a cere și a accepta ajutorul cuiva. Dar, ai nevoie să te ajuți și tu pe tine sau de a învăța să meriți și/sau să primești.

Balanță

Atenție la lecții de personalitate și la șantajul emoțional din jurul tău. O dimineață cu lecții de evoluție și o zi cu frustrări exterioare ce te pot frustra!

 

Atenție la vibrația zilei, vei fi slăbit și tu din cauza ei!

Scorpion

O zi de mare revenire și de multe planuri. Intuiția și simțurile te anunță că ceva frumos urmează să se întâmple. Ai nevoie să te simți apreciat și iubit!


Săgetător

O zi de lecții sau de transformări. Uneori este benefic să lași expansivitatea pentru introspecție. Astăzi este o astfel de zi! Sufletul are nevoie de mai multă iubire. În luptele tale pe el cui îl lași în grijă?!


Capricorn

O zi de schimbări în colaborările tale dar și de sensibilitate menită să te sensibilizeze. Atenție la cuplu și la calitatea ta de partener cald și iubitor.

 

Vărsător

O zi de muncă până la epuizare și de a reveni la lucrurile lăsate nefăcute în trecut. Ai de recuperat tot felul de responsabilități și trebuie să aduci la zi un proiect.

O zi de reparare emoțională!

Pești

Astăzi este o zi de relaș! Trebuie să înveți relaxarea, calmul, liniștea adevărată! Ele îți vor da puterea pe care o cauți. Fii deschis la nevoile copilului din tine și la bucuria de care el are nevoie!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: