Horoscopul zilnic, 25 Ianuarie 2021

O zi de Luni cu agitație, stres și haos

Avem nevoie de idei bune și de concentrare pentru începutul de săptămână. O zi de stres și haos care ne cere să simplificăm lucrurile.

Berbec

O zi de Luni încărcată de drumuri și discuții lungi. Toate au însă ritmul lor și pare că rezultatele nu vor veni foarte curând. Cât de greu pentru zodia care are viteza cea mai alertă dintre toate!

Astăzi ai nevoie de răbdare și vei realiza planuri pe termen lung.

Taur

O zi de haos la serviciu sau mai mult, parcă toți din jurul tău sunt într-o stare de alertă și te simți dezechilibrat. Nu îți place această instabilitate și ai nevoie de confortul tău. Poți să te ocupi de cheltuieli și plăți, este o zi de calcule și contabilitate personală.


Gemeni

Luna se află încă în zodia ta și va aduce multă energie pentru tine. Ai stări schimbătoare, termini și începi cicluri. Ești inspirat și vrei să faci tot ce poți, tot ce simți și tot ce depinde de tine.


Rac

Deși ești odihnit fizic, nu te simți la fel de odihnit psihic. Ai avea încă nevoie de o zi de vacanță sau de prelungirea weekendului. Probabil că vei ajunge mult mai târziu la serviciu! Toate ți se vor încurca dimineață și parcă mai mult te obosește! Fii calm, liniștea interioară este importantă mai ales în momentele cele mai haotice.


Leu

O zi de planuri benefice pentru o perioadă de instabilitate. Vrei să te simți liber în mintea ta și în gândurile tale. Ai să funcționezi genial prin originalitate și creativitate. Așa vei găsi și libertatea pe care o cauți.

Fecioară

Tu ești adesea obișnuit cu stresul și presiunea, chiar nu te supără efortul și zilele de Luni nu îți displac, dimpotrivă. Ești așadar pe teritorii cunoscute și în lupte de rutină cu un haos de început de săptămână. Pe lângă stres ai o zi foarte benefică la muncă!

Balanță

Ai astăzi o zi de evoluție pe toate planurile. Ieșirea din haosul începutului de săptămână va reprezenta o mare mulțumire și un mod de a închide anumite cicluri și de a evolua.

Limpezime și claritate care te ajută să ieși din haos și să evoluezi!

Scorpion

O zi de temeri, frici sau energii schimbătoare. Ai nevoie să mai dizolvi din ego câte ceva pentru că el pare să fie răspunzător de starea de criză în care te găsești astăzi. Atenție la o posibilă cumpănă, în funcție de puterea de rezistență a egoului tău!

Autosabotajul îți dă bătăi de cap!


Săgetător

O zi de colaborări și de găsire a echilibrului după efort și ceartă. Atenție la ieșirile nervoase și la haosul ce se poate instala în jurul tău și în cuplul tău.


Capricorn

Multe lucruri ai de făcut astăzi și mulți pași de finisat câteva proiecte la care muncești de zor din weekend. Trebuie să ai suficientă energie pentru ultimele complicații și încâlceli înainte de reușită. Caută soluții prin dialog cu subalternii sau colegii.

 

Vărsător

O zi de aspecte benefice pentru tine. Creativitate și spontaneitate pot fi cheile zilei. În plus ai de dat vești bune unor prieteni care nu erau tocmai bine. Pe seară munca se intensifică și vei putea începe în liniște proiectele dorite.

Începi o săptămână în forță și cu toate motoarele intelectuale la turație maximă.

Pești

O zi de liniștire a unor situații familiale. Vei dori să porți o discuție secretă cu cineva din familie și să liniștești unele tensiuni. De fapt dialogurile acestea secrete vor dura mult timp, până în preajma zilei tale de naștere.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: