O lămâie pe zi face minuni! Cum te ajută lămâia să ai un ten luminos

O consideri banală pentru că îți este mereu la îndemână, dar știi că o lâmâie consumată pe zi te ajută să ai un ten luminos? Mică, galbenă și cu conținutul său acru, lămâia este cel mai important fruct din categoria citicelor.

O folosim în ceaiuri, în salate, la gătit și, uneori, în măștile cosmetice.

Însă, lămâie e mai mult decât un fruct. Este sănătate curată! Și nu o spunem noi, ci specialiștii care ne recomandă să consumăm o lămâie pe ZI, întreaga viață!

Nutriționiștii și esteticienii sunt de părere că lămâia nu ar trebui să ne lipsească din casă.

Beneficiile consumului zilnic de lămâi

Se spune că lămâia ajută la buna funcționare a organismului și că este benefică celor care suferă de pietre la rinichi. De asemenea, ea are puterea de a detoxifia ficatul și este antioxidantul numărulu 1, care luptă cu semnele îmbătrânirii.

Știi ce mai face lămâia? Studiile recente arată că ea reduce stresul și ameliorează depresia. Acum înțelegi de ce alegem limonada, când mergem la restaurant și ne întâlnim cu prietenii? De fapt, noi căutăm aceea stare de bine din trecut, relaxarea. Limonadă, prieteni și câteva ore la taclale în voie, iată secretul unui vibe bun!

Lămâia este regina!

Când vorbim despre kilograme și frumusețe, lămâia devine regina!

Cu toții am auzit vorbindu-se despre puterea “apei minune” consumate dimineața, pe stomacul gol. Din păcate, puțini dintre noi și-au format acest obicei și îl respectă cu sfințenie. Dacă vrei să slăbești șă să-ți accelerezi metabolismul bea dimineața, pe stomacul gol, cu jumătate de oră înaintea mesei, o cană de apă călduță în care ai adăugat zeamă de lămâie.

Ce mai face lămâia? Păi, face! Albește dinții, dă strălucire sănătoasă părului, luptă cu ridurile și punctele negre și luminează tenul.

Ei, aici voiam să ajungem. La rolul lămâii în buna funcționare a pielii, cel mai mare organ al corpului uman. Este drept că lămâia poate să fie folosită în prepararea măștilor pentru ten și păr. Și mai adevărat este faptul că, prin consumul său ZILNIC, intern, vor apărea beneficii vizibile la nivel extern.

Astfel, tenul va deveni luminos și va avea acea strălucire naturală, unică, pe care nu o vei obține, fără risc, cu niciun alt produs cosmetic.

Dacă te-ai obișnuit să folosești cosmetice cu efect de luminare a tenului, te sfătuim să te documentezi mai mult.

Majoritatea produselor care luminează tenul au la bază cortizon, care alterează calitatea melaniei, substanța produsă de organism pentru protecția pielii. Cu alte cuvinte, produsele de luminare ajută pe moment, dar fac rău pe termen lung.

Aceste tratamente ne afectează pielea, favorizează infecțiile, impiedică cicatrizarea, duc la apariția petelor și la schimbarea texturii pielii.

În plus, prin utilizarea îndelungată a produselor de luminare producția de hormoni este afectată. Ceea ce este chiar o adevărată problemă.

Ca să-ți ajuți tenul să redevină luminos și pielea ta să aibă un aspect sănătos, consumă o lămâie pe zi. Dar asta doar în cazul în care ești sănătos, nu ai probleme cu stomacul și suporți bine aciditatea lor.

Foto pixabay

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: