Horoscopul zilnic, 24 Ianuarie 2021

Weekendul continuă cu energii emoționale și cu activarea unor stări din trecut.

Unii ne vom enerva pentru că ne simțim fără vitalitate, alții pentru că ne simțim incapabili să ne punem încredere, alții dezamăgiți și alții triști pentru ce nu a fost!

Berbec

Dialogurile tale astăzi ar putea fi revelatoare. Ai putea vorbi despre sentimente și asta ar fi cheia reușitelor următoarelor 6 luni. Trebuie să scoți din suflet regretul unor nesincronizări sau teama dea fi neputincios!

O zi cu ecou pentru viitorul tău emoțional!

Taur

Ai și tu regretele tale. Poate că s-a vândut ceea îți doreai să-ți cumperi sau poate regreți vremurile de lux de altădată. Nu sta cu brațele încrucișate, ai de pus în practică lucruri și de a trece de la idee la tangibilitate.


Gemeni

 

O zi de răsfăț pentru tine. Parte dintre nativi lucrează la sine și la nevoile personale, o altă parte regretă iubiri pierdute și o altă parte se retrag în proiecte noi și dorința de a dobândi puteri noi.


Rac

Finalul tău de weekend este plin de idei sau de emoții obositoare. Ai nevoie de odihnă și de a-ți elibera mintea de automatisme autodistructive. În plus, ai nevoie să te echilibrezi rațional-emoțional. Nu sta nici tu cu mâinile în sân, ziua poate avea ecou asupra sănătății tale.

Relația cu ceilalți și raportul tău cu mediul înconjurător cere claritate și limpezire! Atenție la depresie.


Leu

O zi de mari planuri și de mari idei. Astăzi te răzgândești și vrei să schimbi din mers foarte multe lucruri pentru a nu te mai simți lipsit de putere niciodată în viitor. Ai nevoie de integrare în medii mult mai originale și în anturaje mult mai intelectuale. Ai nevoie de oameni cu care să poți dialoga de la egal la egal; și despre cele bune și despre cele negative. Ai nevoie de ”frați”!

Fecioară

O zi de planificare a competențelor și de organizare a statutului dorit. Trebuie să îți respecți idealurile dacă vrei să le atragi! Finalul de weekend te provoacă la lecții de personalitate: evită naivitatea și învață din greșelile ei!

Balanță

O Duminică magică pentru nativii Balanță. Un weekend de studiu se termină cu idei revelatoare și cu pași de urmat. Ai regrete și tu, doar că ele nu te descurajează ci dimpotrivă!

O zi de revelații, claritate și voie bună!

Scorpion

O Duminică de purificare și de dizolvare a gândurilor negative și a stărilor de spirit iritate sau a egoului inflamat! Atenție la sănătatea mentală sau la starea de anxietate, depresie, lipsă de vitalitate!


Săgetător

Astăzi astrele te provoacă la dialog și la negociere. Ai de discutat pe teme diverse și de datoria ta va fi să mediezi dialogul și să conduci festivitățile. O zi de raport cu ceilalți și mai ales o zi de regăsire în cuplu!


Capricorn

Duminica este o zi care te impulsionează. Această Duminică te purifică și te provoacă la transformări intelectuale. Așa cum îți spuneam și ieri ai nevoie de plus de odihnă intelectuală. Sau măcar eficientizează lucrurile, adună-te de pe unde te-ai împrăștiat și fă lucruri tangibile!

 

Vărsător

Finalul de weekend te găsește tot pe voie bună și tot alături de prietenii tăi dragi. Fii pe valul creației și pe joacă. Inspirația poate naște multă bucurie astăzi pentru tine!

Câțiva prieteni în depresie, sau slăbiți și fără prea multe speranțe te vor provoca parcă să faci un grup nou de interes comun!

Pești

O zi de multă odihnă și de căutare a iubirii. Ai nevoie să îți umpli saci de afectivitate și vrei în brațe, vrei declarații și vrei să te simți util. Dar oare tu îți oferi aceste lucruri ție?! Sau le aștepți de la ceilalți ca și o confirmare că ”fugi de propriile probleme” până la epuizare?

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: